reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam Kwietnioweczki, zaczynam sie martwic bo moj malec ma od trzech tygodni 2700g (mierzone na trzech roznych aparatach usg), i nie wiem czy sie martwic, w poniedzialek ide na ktg i szpitalne usg wiec jezeli dalej bedzie mial 2700g to sie zaczne chyba martwic :(... a jak wy myslicie??...

reklama
Aniolek, nie ma sie czym martwic. Nawet pod suwaczkiem masz napisane, ze dziecko wazy 6 funtow, a to z kolei jest 2,7kg ;)

Kittek i Aga, musze Wam powiedziec, ze pierwsza rzecza jaka nauczyl mnie Meksyk, jest cierpliwosc. Srednio mu to wyszlo, ale wierze, ze na lozu smierci osiagne pulap cierpliwosci potrzebny do normalnego funkcjonowania tutaj ;)

BA jak to dobrze, ze mala pieknie rosnie ;)

Aniolek, Nikodem tez kazdego dnia bedzie przybywal okolo 15 gramow dziennie. Tym samym jesli nawet teraz przyszloby ci rodzic, to z twojego brzdaca juz kawal chlopa :D

witam ja po 2 dniach dopiero tu zagladam bo czasowy brak netu. nawet jeszcze niepoczytalam co tam u Was sie zdazylo ale moze zaraz to nadrobie. u mnie dzis ciezki dzien bo kroku nie dalam rady zrobic nawet po mieszk. straszny ból mnie dopadl dolnego odcinka kregosłupa no i to rozpieranie tam na dole.....cos tu sie zbliza wielkimi krokami ajjj tylko ja az tego tak nie wypatruje..... jutro naszczescie mam wizyte u gin to sie dowiem co sie dzieje czy wszystko oki ... pozdrówka i milej nocki

Ha ha, Filonka, jestesmy w dokladnie takiej samej sytuacji. Mnie tez boli (czasem nawet bardzo mocno) w czesci ledzwiowej. I jutro tez mam wizyte i tez mi sie nie spieszy do porodu. :D Zobaczymy co to bedzie.

Dla ciezarowek, martwiacych sie przyrostem wagi u malenstw, zamieszczam na watku linkowym adres do strony z tabela usrednionej dlugosci i wagi malenstw w poszczegolnych tygodniach ciazy.

reklama
hihi mam nadzieje Kochana :)....
a jak ty sie czujesz Maupko??...

____
to wie ktoras co z mazia, bo o ile sie nie myle to ona dzisiaj na CC leciala - ale nie jestem pewna!!!

Mazia, to przypadkiem nie przeflancowala sie na marcowki? Tak mi sie przynajmniej wydawalo, ale moze cos mi na wzrok padlo, w tym wieku to normalne :)

Poza bolem kregoslupa i gornej czesci brzuchacza, czuje sie swietnie. Notoryczne zmeczenie tak mi sie juz upowszednilo, ze nawet nie zwracam na nie uwagi. :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry