reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nigdy wiecej nie wysylam samego faceta po cokolwiek &#%@&^....
mial mi kupil farbe olejna taka specjalna dekorala zapachowa ekologiczna ale ciemnozielona - a ze nie bylo tego koloru to kupil jakas jedynke ---> cholerstwo mega smierdzi i jak trudno sie tym maluje, zeby zeszla z pedzla to rozpuszczalnika trza ----> leb mnie boli juz od tego smrodu. no do cholery jasnej..... i ja bym miala go zostawic samego z tym malowaniem?? nigdy w zyciu!!!!!!!!

spadam na dwór by odetchnąć :)

w nocy i od rana skurcz za skurczem, mimo leków, eh....... z/w Kochane ;)

reklama
witam się w piękny słoneczny dzionek!!!z bólami maści wszelakiej.ło jezuuuuuuuuuuuuu,boli mnie między łopatkami podczas wdechu...co za paskudne uczucie :-(
im piękniej za oknem tym moje samopoczucie gorsze:-(

i jeszcze matka się do mnie nie odzywa drugi tydzień-podobno ją zaniedbuję.a ona sama w domu,bez faceta,bez pracy.....i co tu robić?dodam,że jest w 100 % zdrową kobitką.nie pomagają tłumaczenia,że ciężko mi godzinę tramwajami przez miasto się tłuc,by pokazać się jej sąsiadkom...bo w łodzi tramwaje tylko w jedną stronę jeżdżą...:-(

hehe, a o której Twój będzie przemawiał??? Bo mój też 30 marca o 8,30. Ciekawe co mi powie???

ok godz. 15 bede na ekspoze :-) mam nadzieje ze jak nie urodze to wyzydze skierowanie do szpitala - musze pocwiczyc jakiegos symulanta i depresje zebym byla wiarygodna - bo jak nie urodze przed, ani w trakcie swiat to we wtorek bede okupowala drzwi na porodówke od 6 rano, zeby mi Margolke wyciagneli :-D

Daga i Kwiatek jak Was czytam kochane to ciągle się uśmiecham:-D Jak urodzicie to bedzie tu za cicho i za spokojnie

bo u nas ten ucisk macicy na mozg jest juz na najwyzszym poziomie i robimy duzo zamieszania :-) ale spokojnie Wy tez osiagniecie ten level :-D to nieuniknione :-):tak::tak::tak::tak::tak:

Cześć Wszystkim!! Pogoda cudna, a już słyszałam, że weekend ma być chłodniejszy. Jak wolne to pogoda się paskudzi :wściekła/y:
Paulka ta Twoja teściowa nawet moją pobija w zachowaniu.. Po takiej akcji może szybko się nie pokaże :-)

A jak tam u nas z przyrostem naturalnym?? Nic dzisiaj nie ruszy?

czesc Dziewczyny:-) witam w ten jakze piekny i pracowity dzionek :tak: Wstalam dzis o 7,30 bo w DDTVN byl temat dzieci, ale krotko niestety:-( Teraz nie wiem, za co sie zlapac, bo juz poodkurzane, podloga zmyta, 2gie pranie sie wlasnie konczy, ja wykapana i naoliwkowana, obiad juz wczoraj byl gotowy... Co ja moge jeszcze porobic? Dobija mnie to siedzenie na macierzynskim. Kto to wymyslil, ze musze zaczac urlop na 2 tyg przed porodem;-) bardziej mnie to meczy, niz siedzenie w pracy:wściekła/y: Chodzic po sklepach juz mi sie nie chce, bo znam ich oferta na pamiec, poza tym mam nadal wilgotne wlosy wiec i tak nigdzie nie wyjde narazie. Ja nie wiem co to bedzie, jak przyjdzie mi jeszcze ze 2-3 tyg siedziec w domu:baffled: normalnie na mozg mi padnie jeszcze bardziej:sorry2::-p bo przeciez nie bede po raz 3ci prasowac ubranek Sebka:-D
ide poszukac jakiegos zajecia. Buziaki:-D

hej dziewczynki Białystok też dzisiaj piękny i słoneczny +17st. słoneczko grzeje balkon otwarty i się dotleniam po pracowitym poranku. Tak jak wczoraj sobie postanowiłam tak zrobiłam
1. naleśniki z serem usmażone
2. 2 prania zrobione
3. łazienka, kuchnia i sypialnia posprzątane
4. czekam na mamusie i rozpoczynamy mycie okien
5. o 17:00 maszerujemy do szkoły rodzenia na zajęcia z porodu rodzinnego

aga2010
w Dublinie trzeba iść na macierzyński 2 tyg przed porodem? głupota jakaś:baffled:

reklama
Witam po kilku dniach:-)
Oczywiscie nie nadrobię :szok: bo produkcję macie gigantyczną.
Nie było mnie na forum bo miałam gościa przyjechała moja przyjaciółka z Angli i same wiecie jak to jest jak dwie babki nie widziały się od paru miesięcy:-D
Jestem zachwycona bo nagadałam się , pośmiałam a w dodatku mieszkanko posprzątane, okna pomyte , firanki zawieszone więc tylko czekać świąt:tak:nie ma to jak przyjaciółka;-)
Wczoraj miałam wizytę u ginki ale o tym na lekarskim:tak:

Pozdrawiam wszystkie kwietniówki i ich maleństwa i przesłam słoneczko bo u nas dzisiaj bardzo gorąco:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry