Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Pocieszam się, że niedługo, niektóre całymi miesiącami muszą leżeć, a ja "tylko" dwa tygodnie się wybitnie oszczędzać:-(. Tylko jakoś nic to nie daje, dalej psychicznie źle się czuję z tą świadomością:-Tylko szkoda, że Mustele jest tak cholernie drogija używam Pharmaceris, ma dobre opinie i przystępną cenę... mam nadzieję, że się sprawdzi :-)
Podzielę się z Wami dziewuszki swoją i małża prywatną wojną. Mówią, że kobiety w ciąży wredne są, a tu macie dowód
Bata
Powiem tak, gdyby tak robił, to dostał by po uszach, bo tego nie znoszę. Poza tym to pierwsze buty męża, gdzie jest problem z zapiętkami, co o czymś świadczy. No cóż, tak tego nie zostawimy. Dziękuję za rady. Najdziwniejsze, że ta kierowniczka na nas jak na małe dzieci naskoczyła, że sami zepsuliśmy.
Jak sie dziś czujecie dziewuszki - ja znów wchodzę w etap power ciąży. Okna umyję jak sie wypogodzi![]()
Też łykam- już drugie opakowanie ;-)
Dzięki dziewczyny...może faktycznie może spróbujemy strzykawką albo co...zobaczymy...
Poza tym herbatki hippa, a cyce cisne gniote masuję, odciągam (ale laktator wyciąga zaledwie parę kropel- no nawet 2ml nie są) no i oczywiście małą pijawkę przystawiam ile razy się budzi.. czyli co 2h... padam bez sił, ale próbujemy...może wreszcie zaskoczy..
![]()

Ella - równie dobrze może być tak że masz mleko nie mówie że jakies mega ilości ale masz a laktatorem ściągnąc nie możesz . Już i o takich przypadklach czytałam nawet tu na forum że tak dziecko potrafiło wyssać a z laktatorem nie dało rady .

Ella - mojej koleżance z Kenii znajoma poleciała mocne kakao - pomogło. Podawałam kiedyś numer do poradni laktacyjnej, ale podam jeszcze raz skoro nie masz 226351011
Tylko szkoda, że Mustele jest tak cholernie drogija używam Pharmaceris, ma dobre opinie i przystępną cenę... mam nadzieję, że się sprawdzi :-)
pochodziłam po tych schodach
zespalam się ale czy to coś da?
mąż jedzie w poniedziałek to nie odwołalne, wraca we wtorek wieczorem
dzwoniłam do lekarza i umówiłam się ze zadzwonię w środę zamiast w poniedziałek
i on mnie wtedy "obejrzy" i zobaczy co dalej
dziewczyny a probowałyście herbate z liści malin??podobno tez działa przyspieszająco
dużo też można przeczytac w necie o oleju rycynowym jako wywoływaczu porodu . że wywołuje biegunkę a skurcze jelit potrafią rozbudzić te porodowe zreszta poczytajcie same . ciekawe ile w tym prawdy
Dziewczyny a propos toksoplazmozy to znow mam schize bo w srode bylam u kumpei na ogrodzie i moja mala bawila sie tam w piasku a widzialam u niej kota sasiada ktory tam u nich buszuje....oczywiscie nie wpadlam wtedy na nic....oczyscilam malej rece takim plynem ze spirytusem bo nosze w torebce bo chciala ciacho.wiec pewnie cos z piasku na rekach zostalo no i zjadlysmy te ciastko i wczoraj szlam z inna kumpela na plac zabaw i chcialam wziac malym zabawki do piachu a ona mowi ze nie bo tam koty i psy sraly i lepeij tylko hustawki i wtedy sobie uswiadomilam srode ,ogrod i tego kota.Mialam badanie na poczatku ciazy a w necie czytalam ze to bardzo niebezpieczne w 3 trymestrez a nawet gdyym chciala zrobic badania no to juz nie zdaze.......bo u nas tydzien czekasz bo wysylaja do poznania.
wiec co....zostalo miec nadzieje ale watpliwa sprawa skoro te koty tam chodza to pewnie i do piachu robia.....boje sie...nie wiem co zrobic
czy kazdy kot roznosi toksoplazmoze?wiecie cos laski na ten temat?
H E L P !!!!!!!!!!!