zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
I ja sie witam w piekny sloneczny poranek. Odebralam pake od dziadkow i biore sie za pranie. Oni oszaleli na punkcie malej.
Poza tym kluje mnie tam na dole...
Poza tym kluje mnie tam na dole...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ella...mnie sie wydaje ,że to nie dklatego,że miałas cesarke. Ja juz wielokrotnie pisalam. Urodziłam Weronike sn, a pokarmu nie miałam ani kropelki, nic, zero, a cycki flaki. polozne dusiły mi w szpitalu,że raz to prawie z bólu zemdlałam. Musialam córcie dokarmiac sztucznym, żeby cokolwiek jadła, tylko,że ja sie balam,że własnie sie rozleniwi, więc sztuczne podawałam jej strzykawka. W miedzy czasi cały czas wlaczyłam o pokarm, herbatki, laktator itd. W koncu w 4 w zasadzie prawie 5 dobie pokarm sie pokazal i z powodzeniem karmiłam tylko piersią 9 m-cy. Tylko tak jak pisalam wczesniej, ja dokarmialam strzykawką, dlatego córcia sie nie rozleniwila. Mysle, jednak,ze możesz przystawiac ja dalej, pic herbatkę, moze w koncu u Ciebie sie ruszy i jak corcia poczuje mleczko to w końcu załapie.
u nie dlA odmiany się nie sprawdziła strasznie się lepi tak samo jak ta mustella co się ją w ciązy używa.Ja polecam MUSTELE. Stosowałam w pierwszej ciąży i teraz tez. Juz sie w poporodowy żel zaopatrzyłam i czeka.
Happy są kurcze za duże na mojego Adasia, bo rozmiarówka zaczyna się od 3 kg. A poza tym od razu mówię, że nie opłaca się kupować belli, bo praktycznie identyczne są pieluszki made in biedronka, z tym że cena przystępniejsza
. Jak maluch podrośnie to właśnie tych będziemy używać. Cena to ok 28 zł za 80 sztuk
.
na jedno karmienie, a ja byłam w stanie ściągnąć maksymalnie 60ml. Kilka dni trwało, zanim moje piersi zaczęły wyrabiać takie dawki, ale wtedy po prostu 2 dni leżałam sobie niemal non stop z Manią przy piersi i poszło...
Teraz to już ledwo żyje, tak mnie wszystko boli że nie wiem jaką pozycję przyjąć żeby sobie ulżyć
a na dole to tak mnie boli jakby mi miało tam wszystko wypasć czy cóś

mam ambitny plan na dziś wejść na moje piąte piętro po schodach i zejść i tak dwa razy
myślicie że ot bezpieczne?
pytam serio
chcę jakoś tą moją macicę rozruszać
:-)
,ale probowac warto;-)
.Ella, jak Cie to zainteresuje, wiem,ze w aptece można dostac granulki homeopatyczne Ricinus Communics 5 CH. One są na pobudzenie laktacji. Ja osobiście nie uzywalam, ale pamietam ,że laski na czerwcówkach chwaliły,że im pomogły.
) no i oczywiście małą pijawkę przystawiam ile razy się budzi.. czyli co 2h... padam bez sił, ale próbujemy...może wreszcie zaskoczy..
Ja polecam MUSTELE. Stosowałam w pierwszej ciąży i teraz tez. Juz sie w poporodowy żel zaopatrzyłam i czeka.
ja używam Pharmaceris, ma dobre opinie i przystępną cenę... mam nadzieję, że się sprawdzi :-)