jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ojjj Malena czyli kolejny Nikodemus
??? ahhh.... uwielbiam to imie
!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zdrowa i wszystko w porządku.
Najgorsze są noce...bo nie chce jej się ssać i domaga się butelki więc jest masakra... ja jestem niewyspana potwornie i nie mam kompletnie na nic czasu!!! Dlatego dopóki nie unormuję tej laktacji koszmarnej to myślę, że niestety ze strasznym smutkiem, ale nie będę się za dużo udzielać :-
I ja mogę się pod tym podpisać, też przytyłam prawie 30 kg. niestety i jest już strasznie ciężkoWitam w sobote.
Aga...no jakbym o sobie czytała. Wszystko mnie boli chodze jak pingwin. Tylko u mnie dochodzi jeszcze to +30kg , wiec mam co dzwigac, a uda mam takie grube,że ocieram jednym o drugie co powodeuje,ze strasznie ciężko mi się chodzi, dlatego mam już serdecznie dosyc. Wiem,że niektore się dziwia ,że mamy takie parcie na poród, ale gdybym miała połowę mniej dolegliwości i kilogramów mniej, to wcale by mi sie nie spieszyło, ale po prostu już normalnie egzystowac nie mogę co doprowadza mnie do szału, bo ja taka "Zosia samosia" i do tego niecierpliwa bestia.
a na moje uda to już lepiej nie patrzeć a wiem niestety jak mi je potem trudno odchudzić, masakra
. I cały czas te bóle przeróżniste. Mogły by już te nasze dzieciaczki wyjść. oj nieladne nastawienie mężakawy!!!!!!jejuuuuu,ja już dzień z nocą mylę...półprzytomna jestem,poodkurzałam,wywyłam kuwety wariatom futrzanym,pomyłam gary i leżę...i czuję,że nic na razie więcej nie zrobię...paranoja...
mój mąż zwariował-wrócił wczoraj z pracy o 23 i dziś na 6 pojechała z powrotem...także masażu nie było...może on się boi ze mną siedzieć,bo ciągle stękam i dyszę.......woli nadgodziny robić...hmmmmmmm...
sospettosa a czy zawijasz mu siusiaka do dołu ?? bo u chłopców najważniejsze jest aby zawsze zawinąć siusiaka, jak tego nie zrobisz, to prawie zawsze cały się zasiusia (tak nam powiedzieli w szkole rodzenia) co do pieluszek to któraś polecała happy :-)
. A poza tym od razu mówię, że nie opłaca się kupować belli, bo praktycznie identyczne są pieluszki made in biedronka, z tym że cena przystępniejsza
. Jak maluch podrośnie to właśnie tych będziemy używać. Cena to ok 28 zł za 80 sztuk
.
. Aż postanowiłam zapytać się męża, jak tam z jego siusiakiem 
...czy ma w górę czy w dół jak leży
.... mężuś jednak nie był specjalnie pomocny 

.

), i to pewien problem jak z torebki wyławiam. Upatrzyłam sobie ładniutki, różowy i mój B stwierdził, ze mi kupi na zajacka:-):-)sprawialo problem przez pierwsze 3 dni... teraz juz nie, najlepiej wstac jak najwczesniej to wszystko szybciej sie goi i jest lepiej, choc ja w pierwszy dzien wogole nie moglam wstac na nogi, ale na drugi spoko, a siedzenie troche bolalo...Ja mam takie pytanie,do dziewczyn po cc.Czy siedzenie nie sprawia Wam problemu,bo po naturalnym porodzie to wiem ze ma sie z tym na poczatku male problemy a jak jest po CC ???
super ze jestes! i mozemy zalozyc klub niewyspanych mam, ja przy karmieniu w nocy zasypiam... powtorze to jeszcze raz: wyprobuj tych nakladek silikonowych na piersi, sa super, uratowaly moja laktacje, ja tylko przez nie karmie, bez tego nie moglabym wogole karmic..Witajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()