reklama

Kwietniówki 2010!!!

O jeszcze nie doczytałam ale widzę ze o transporcie jest:-D
U nas ostatnio był temat transportu - i jak to powiedziała moja siostra
nasza babcia jak zaczęła rodzić -spakowała walizkę, poszła na pkp wsiadła w pociąg i po krzyku:-D;-)
w sumie jakbym miała jechać komunikacją miejską a ruszyć się trzeba jak skurcze są co 10 minut to w 3 skurcze byłabym w szpitalu:-p

Ilonka buahahahahaha gratuluje kochana!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma co -teraz musisz porządne spacery urządzać

reklama
Co do porodowego transportu, to moja teściowa jak się zaczęło wzięła męża pod pachę, przyjechała z Ząbek do Warszawy pociągiem, potem autobusem do szpitala i po krzyku. A wam się tu taksówek zachciewa:-)

Ola współczuję dodatkowych stresów. Mam nadzieję, że narodziny dziecka jakoś nim wstrząsną i zrozumie co jest najważniejsze.

Nie było mnie cały weekend, byłam pewna, że jak wejdę na BB to na pewno będą nowe informacje o dzieciach. A tu nic. Uparciuchy kwietniowe, w końcu to będą barany wg znaków zodiaku :-):-):-)
Czekają faktycznie na kwiecień.

WESOŁA24 też mi palce drętwieją, ale magnez mi pomógł i odkąd biorę jest zdecydowanie lepiej.
Olapolap współczuję Ci dodatkowych nerwów.
Mój ma już zakaz picia, w święta może tylko jakiś wyjątek dostanie, bo będzie u nas dużo ludzi więc w razie czego, ma mnie kto zawieść.
Katik to macie nie lada problem z psiakiem. A jest taki piękny, że szkoda by było go oddawać w obce ręce. Zresztą bokserki kochają dzieci. No ale wiadomo trzeba uważać, bo to duży pies i tylko pies, więc do końca nie należy mu ufać, przy takim małym dziecku.

13x13 to ja bym przy pierwszym porodzie nie dojechała :-p bo skurcze miałam od razu co 7 minut i zanim zaczęłam mierzyć czas zanim mi wyszło że jednak regularne to były już co 5 minut :-p Do tego autobus do szpitala jeździ co 2 godziny :-p i jedzie 45 minut... pokonana urodziłabym w autobusie :-D :-D. Także u mnie sa dyżury. Od 17 i w nocy mąż, od 6:30 do 17 moja mama. Jak męża nie było to teść dyżurował w nocy, chyba że tez był w pracy to mój brat.

Czesc dziewczynki,, ja sie melduje znow..neta u sdiebie nie bede miala niestsety bo musialabym wziac na roczna umowe a mi sie zwykle nieOpyla..!!!!!
Dzis juz uwaga zaczelam 40 tydzien!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CALUSKI DLA WSZYSTKICH!!!

To można na Ciebie liczyć, jesteś 1 w kolejce ;) Gratulacje z tej okazji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry