no to mnie bardzo pocieszylasU nas jest tak:
na starcie 4130 gram
3 doba 3800 gram
5 doba 3830 gram
10 doba 3850 gram....
Dzis byla u nas polozna, i wlasnie pytalam o te przyrosty wagi, bo widze ze u Forget twardo do przodu a u nas tak tylko troszke troszke... i powiedziala, ze poki do przodu to nie ma sie wogole czym martwic. Gorzej gdyby tracila na wadze.
bo wczoraj po tym jak u dziewczyn tak ladnie dzieci podrosly to sie troche zalamalam ze moja tak malo...:-( ale skoro rosnie a nie spada z wagi to wszystko ok, zreszta polozna tez tak powiedzialau nas dokladnie to samo z tymi kupkami, nawet w trakcie jedzeniaJusta, No u nas rzeczywiście Młoda sporo przybrała, jutro idę z nią znowu do pediatry więc zobaczymy czy tendencja się utrzymuje, czy zwolniła tempo. Chyba każdy dzieciak ma swoje tempo, a tak jak pisze Katik - najważniejsze żeby rosły a nie spadały.
Ba jak czytam o 1-2 kupkach, to Ci normalnie zazdroszczeU nas jest jakieś 10-12 na dobę. Ile razy ją nakarmię ( a je jak najeta) to zaraz kupa, czasem jeszcze w trakcie karmienia :-)
albo jak jej sciagne pieluche to zaraz narobi w swieza i musze znowu zmieniac... maly brzdacprzez pierwsze 2 dni siostry mi podawaly mala, a potem juz sama ja nosilam, tylko u mnie ciezar to nie byl, bo moja to kruszynka leciutkaMamy po cc - czy od razu po wstanieciu po zabiegu moglyscie podnosic swoje dzieci? Czy taki ciezar nie jest za duzy dla swiezej rany?

całe szczęście że jak już zasnęłam to obudziłam się dopiero jak mąż wstawał do pracy.