reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witamy się i my niedzielnie:-)

Kici, z niecierpliwością czekamy na szybki rozwój sytuacji i Kubusia:tak:
Aniam&13x13, witajcie:-) miło wiedzieć, że u Was wszystko OK...
Elvie, widzę, że miałyśmy podobną nockę... no ja się budziłam co 2 godziny...:no: do tego już TV oglądać nie mogę... za bardzo hormony buzują, a ja dzisiaj nie zamierzam urodzić:blink:
Annaoj, świetnie idzie Igorkowi... zuch chłopak:tak: no i oby nic poważnego Ci się nie przyplątało na koniec:no:

A moja córcia właśnie mnie masuje kremem przeciw rozstępom... to chyba nagroda za nocne wstawanie i przenoszenie jej z naszego łóżka do jej:-D

Miłego dzionka dużo słoneczka i pogody

Cześć Dziewczyny!!!
Bardzo mnie cieszą wieści od kici. Życzę jej , aby dziś już było po.
Elvie u Ciebie widzę, że też cały czas do przodu. W sumie masz już wszystko ustawione to nic innego nie pozostaje jak rodzić.
Beti na Ciebie już też pora. Ile jeszcze chcesz tak chodzić :-)
A mi się grubo wydaje, że niebawem to ja tu będę prowadzić monolog, bo wychodzi na to, że tylko ja nie mam jeszcze żadnych przepowiadających objawów :-( No chyba, że waniliowa i iza mi towarzystwa dotrzymacie ;-)

witajcie moje drogie!!

Ja nadal 2 w 1 hehehe. Bóli w nocy jako tako nie bylo, ale pojawily sie teraz właśnie i do tego od paru godzin mam krwiste uplawy. No zobaczymy, ciekawa jestem czy to moze swiadczyc o zblizajacym sie porodzie czy znowu kolejne dni przede mna:-(
Trzymam kciuki za Kici a juz myslalm ze Kubus bedzie z nami...

Buziaki

Nie moglismy z mezem spac w nocy, to na glupoty nam się zebrało. rezultat bezsennosci na zamknietym.Nie zawsze musi byc ładnie i słodko :-)
I miłej niedzieli życzę, bo pogoda FANTASTYCZNA!

Beti1982, Waniliowa - współczuję nocek..

Iza813 - wysyłam Wam duuuuuuuużo słonka, bo u nas dziś śliczna, słoneczna, wiosenna niedziela. Idealna na spacerowanie:-)

Barbarka123 - no to zaciskamy kciuki, bo skoro upławy krwiste to ja obstawiam rychły poród:-)

El. Salamandra - po takiej reklamie to aż się boję nad ten zamknięty wchodzić:D ;-)

A mnie się przed 7:00 udało zasnąć i pospałam do 10:10, oczywiście bóle minęły i teraz tylko brzuch przybiera dziwaczne kształty, bo moja panienka dupę wypina na prawo i lewo:-) Innych objawów brak. Może jak zafundujemy sobie długi spacer to coś ruszy;-) Zła jestem na siebie, że za mało aktywnie ciąża mi minęła, masa godzin przed kompem, zdecydowanie za mało spacerków i ruchu.. To chociaż końcówkę bardziej spacerową sobie zafunduję, póki pogoda sprzyja..

Witamy się słonecznie i niedzielnie oczywiście 2w1:-Dzatem salamandro droga Ty się nie stresuj bo ja tu pewnie w takim stanie do maja zabawie:szok::szok::szok::szok::szok:
My już po śniadanku i prysznicu.Wystroiłam się jak stroż w Boże Ciało i jedziemy na obiad do rodziców a potem na spacer nad morze bo pogoda cccuuuuddddnaaaa:-D
ciekawe jak tam Kici- mam nadzieję że Kubulek już jest z mamunią bo trochę dziewczyne te skurcze męczyły:baffled:

reklama
witam Was Wszystkich juz domowo. wrócilismy wczoraj ze szpitala. [pozniej wrzuce zdj na zamkniety malego. i troche opisze. musze tylko sie zmobilizowac.
tu przez ten czas napewno wiele sie zmienilo. pewnie juz i maluszków wiecej. zaraz troche oblukam co u Was. mój maluszek słodko teraz spi. a ja odpoczywam. bo szwy strasznie ciagna po cc. pozdrówka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry