reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

.
Jutro lece na pare dni do Paryza:-),pozalatwiac kilka formalnosci bo chyba sie tam wkrotce przeprowadzimy:-)

ech.... nic tylko zazdrościc:tak::tak::tak::tak:

ja mam ziajke na slonce i chyba gorszego smarowidla to w zyciu nie kupilam - rozsmarowuje sie jak tania margaryna, dziecko wyglada jak przy ciezkiej goraczce bo blady filtr zostawia na skorze i cuchnie jak ruska perfuma - tej buteleczce mowimy zdecydowane nie :-)

no i wstalysmy :-)
Olka zaczyna zasypiac wiec lepiej bedzie jak napisze ze ja wstalam :-)

czy ktoras wie jaka bedzie pogoda w weekend na u mnie:-)? bo nie wiem czy mam leciec jakas ciepla sukienke dziecku na chrzest kupic:confused::confused::confused::confused::baffled:
no i sobie majty-obcislaki bo fald brzuszny musze schowac :tak::tak::tak:

glodna jestem... w ogole caly czas jestem glodna.... w ciazy to bylo na kogo zwalic a teraz... chyba ze na tasiemca.....:baffled::baffled::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ba zdrówka

Ehh te telewizory.... w nich nigdy nic ciekawego nie było (jak się ma tylko polską telewizję państwową). Ja telewizora nie posiadam w ogóle i nie mam tego problemu. Może kiedyś kupimy ... kiedyś...
Noc taka sobie... niby przespana ale jakoś zmęczona jestem.
Dzisiaj jade zamówic tort dla starszaka. Chce mu zrobić niespodziankę i w kształcie zygzaka McQłina zamówić. Ale Starszak nie chce w ogóle urodzin i imprezy... ani w ogóle... coś mi na "NIE" się od jakiegoś czasu przestawił.

Pogoda ... hmmmmmmm słonko jest ale temperatura nie wiem ...

O pierwsza tutaj dzisiaj

Guten Morgen:-)

Moje dziecie jak zahipnotyzowane gapi się w karuzelkę, taką najzwyklejszą, a ja tylko latam co chwilę i nakręcam...hehehe. Wcześniej leżal na macie edu. (pierwszy raz), ale za bardzo go nie zachwyciła :-(

Telewizor....u mnie niestety bez się nie obejdzie, mąż maniak telewizyjny, więc ulubiona rozrywka wieczorem to pilot w ręku +tv:-), ma to po swojej mamusi;-)

ok zadzieram kiece i lęcę...jakąs herbatkę trza wypic...

no to wychodzi ze ma byc 18 stopni slonko za chmurami, wiec mnie K. udusi bo ide wydawac "jego ciezko zarobione pieniadze" :-) :-) :-)

dzieki Aguś :-)

a ja mam problem....mój odwrotowiec mały nie chce chodzić w chuście :-(...kupiłam, bo miałam nadzieję, że jak ją zarzucę w tą chustę to i zakupy zrobię i do miasta wyskoczę (bo ona z tych nieśpiących, a wózka nie chce mi się tarabanić), a tu dooopa...walczy jak jest w chuście jak przy kolkach :-(...jak ją przyzwyczaić ?
u nas ten sam problem, a tak sie cieszylam na ta chuste... mysle ze moze jak bedzie strasza to sie ta chusta przyda..

13x13 ruszyłam puppę z sofy odczłapalam do łazienki i wróciłam (taka gimnastyka się przyda, nie?). :-D
ty nie szalej bo jeszcze schudniesz;-):-D

daga - ja tez mam tasiemca....;-)

Tasiemce to ja mam chyba ze dwa:baffled:, jem i jem i końca nie widać

TV to u mnie obok kanapy główny mebel, lubię wieczorem z pilotem posiedzieć.

Cudne słonko za oknem:-), czekam aż Zosia zgłodnieje, się naje i lecimy nadrabiać spacerkowe zaległości

to zakładamy klub tasiemca ;-)

A jeszcze co do telewizorów to jak chce popatrzec na f1 lub teraz na MŚ to mam kompa :-p relacje z obu na żywo są w necie więc nie czuje potrzeby posiadania telewizora. Wg mnie to niepotrzebny zabijacz czasu. Bo siadasz na chwilę i spędzasz kilka godzin...

reklama
Do góry