kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Elvie moja córa tak ma
włosy blond po tacie a oczy ciemny brąz po mnie
włosy blond po tacie a oczy ciemny brąz po mnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciesze sie ze Jula łądnie przybieraA! Katik nie odpisałam- Julka teraz waży dokłednie 6445g co jest bardzo dobrą wagą! o to właśnie chodziłoale to wszystko dzieki temu 200g co przybrala ostatnio na króliczku i wypelniaczu kalorycznym Fantomalt- jak zobacze ze tak ladnie nadal przybiera to go momentalnie wycofam zeby mi sie dziecie nie upaslo za bardzo znowu, ale narazie tego jej bylo trzeba
![]()
no to mnie zdziwilas nigdy bym nie pomyslala ze z braku tych mineralow moze sie pojawic taki bólbyła u lekarza - moje bóle nad prawą piersią to jak nie pojawią się inne objawy to bóle na tle nerwowym spowodowane brakiem potasu i żelaza. Więc dostałam żelazo i potas. Jak pojawią się w miejscu bólu wysypka podobna do tej przy ospie to mam półpasiec - Pani dr powiedziała, że jeżeli to półpasiec to w ciągu czterech dni od pojawienia się bólu powinny się pojawić - dzisiaj mija 4 dzień i nic więc to chyba niedobory potasu i żelaza.
Ból jest mniejszy
więc kawusie sobie już zapodałam
Starszak za to noc spokojna 

Fajnie, że była grzecznaPojechałam dzisiaj z Helenką do jej prababci i musze wam powiedzieć że mi dziecko podmienili bo zawsze w samochodzie dostawiała taką histerię że szok a dzisiaj była mega grzeczniutka i praktycznie całą drogę spała a dodam że do babci mamy 2,5 godziny w jedną stronę.Babunia oczywiście się popłakała bo Helenka to teraz jej oczko w głowie i dla niej chce żyć a ma już 78lat.
) i ogólne demolowanie wszystkiego co na wierzchu leży, postanowiliśmy ją wyeksmitować do moich rodziców...tam ma lepiej na wsi, lata sobie gdzie chce
Czy ktoremus z Waszych Maluchow zmienil juz sie kolor oczu?
Poli rozjasnil sie niebieski, i licze na to , ze to juz ten ostateczny kolor. U ktoregos zmienilo sie definitywnie z niebieskiego na inny????
Biedna Juleczka. Niech juz jej przejdzie ta temperaturka, bo mama sie stresuje za bardzo!też się witam
u mnie noc - koszmar - Julka gorączkowała a ja nawkręcałam sobie niesamowitych historii, więc noc nieprzespana.
teraz mała zjadła i zasnęła, gorączka zelżała, ale nadal mamy stan podgorączkowy. Pediatra nam wczoraj powiedziała, że taki stan może się utzrymać przez trzy dni
Nooo, to mlode i jurne te prababcie;-);-)Moje dzieci mają dwie prababcie i jednego pradziadka
Prababcie są w wieku:
67 i 69 lat wiec mam nadzieje ze jeszcze dluuuuugo pozyją![]()