reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniez- widzisz wiedziałam że mamy coś wspólnego też jestem LWEM :-):-):-)

maonka - witaj w klubie lwico;-) mój K. cały tydzień chodzi na noc do pracy a potem pół dnia śpi jak ja nie nawidzę tych nocek

ella współczuję tego usypiania ja swoją kładę kiedy widzę że zmęczona i trze oczy a jak nie chce to nie nic na siłę. Trzymam kciuki żeby terapia przynisła pozytywny skutek

muszę szybko kończyć bo bateria w laptopie pada a ładowarka się chrzani i nie chce ładować

dziewczynki dziękuję za wsparcie ! jesteście najwspanialsze na świecie

reklama
Bry wieczór!

Padam ze zmęczenia.... ciężki dzień mam za sobą. Maja marudziła cały dzień, nie wiem czy to ząbki,czy brzuszek po wczorajszej zupce z pierwszym mięskiem. Teraz serduszko nasze śpi a ja idę sobie kąpiel zrobić i do łóżeczka.
Mam doła...

Nata suuuper warunki tylko się ciesz kochana,że Julcia tak fajnie trafiła :)))

Mamusia zdrówka dla ciebie i męża. Mojej mamie po 30 latach zdiagnozowali boreliozę, wcześniej chodziła po lekarzach i nikt się nie domyślił,ale zniszczeń jakie spowodowała choroba cofnąć się nie da.

Monia współczuję zalania, podziwiam cię za twój optymizm.

Maonka u nas ze spacerkami w deszcz będzie ciężko bo nasz ulica podczas deszczu to jedno wielkie **** ,ale zostaje mi wystawianie jej na taras, no i spacerki z babcią jak ja będę w pracy.

Salamandra ja jestem w podobnej sytuacji i dlatego też będę tu rzadziej zaglądać.

Ella głosowałam na Julika, słodka jest mam nadzieję,że wygra!
Buziaki i kolorowych snów.

byłam, troche poczytałam ale już nie mam siły pisać.
jakaś deprecha jesienna mnie ogarnia
a w ogóle to jestem uziemiona z dzieciem w domu bo kółko od wózka oddane do reklamacji i nie dali na wymianę i o.
i pada i ble
i dobranoc.
mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień.

Ł wrocil z collegeu. Przerabiali dzis tekst o Bogocie w Kolumbii.
Tekst zaczynal sie:
Bogota is the capital city of Colombia and captures the essence of this country.

Pod koniec zajec kazdy mial napisac male opowiadanie o wybranym przez siebie miescie.
Ł pisal o Katowicach
Katowice is a big city in Poland where I was born.....

Po jakims czasie zerka do laski siedzacej obok niego , a tam:
Bydgoszcz is the capital city of Poland and captures the essence of this country.

Spryciula :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ł wrocil z collegeu. Przerabiali dzis tekst o Bogocie w Kolumbii.
Tekst zaczynal sie:
Bogota is the capital city of Colombia and captures the essence of this country.

Pod koniec zajec kazdy mial napisac male opowiadanie o wybranym przez siebie miescie.
Ł pisal o Katowicach
Katowice is a big city in Poland where I was born.....

Po jakims czasie zerka do laski siedzacej obok niego , a tam:
Bydgoszcz is the capital city of Poland and captures the essence of this country.

Spryciula :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ooooo moja ziomalka...hehehe

Wlazlam na pudelko, patrze a tam fotografek wyprzedzil pudelko dla Ani. Dziewczyny KLIKAC!!! Osiolek prowadzi kilkoma tysiacami glosow. To jawny przekret!

EDIT: kurna, klikam a glosu nie nalicza!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry