ella - ach ten opalony dziadek
biedna julcia...
a co do tej strony to chyba nie idzie ten twoj link, przynajmniej jak ja klikam to nie idzie, podaj jeszcze raz gdzie to klikac to sobie zapisze od razu
agnieszka - ha jak prosie w deszcz... dobre, spoko ze w koncu sie wyspalas troche a vibrucol zapodawaj czesciej, nie zaszkodzi
mamusia87 - kurde wsplczuje i zdrowka zycze!
monia - to sie narobilo, moze lepiej sie gdzies indziej przeprowadzcie, w tamtym roku przeciez tez was zalalo, a teraz z ta durnowata pogoda to nigdy nic nie wiadomo...
acha
dzien dobry:-)
biedna julcia...a co do tej strony to chyba nie idzie ten twoj link, przynajmniej jak ja klikam to nie idzie, podaj jeszcze raz gdzie to klikac to sobie zapisze od razu
agnieszka - ha jak prosie w deszcz... dobre, spoko ze w koncu sie wyspalas troche a vibrucol zapodawaj czesciej, nie zaszkodzi
mamusia87 - kurde wsplczuje i zdrowka zycze!
monia - to sie narobilo, moze lepiej sie gdzies indziej przeprowadzcie, w tamtym roku przeciez tez was zalalo, a teraz z ta durnowata pogoda to nigdy nic nie wiadomo...
acha
dzien dobry:-)

potem o 2 i z reguy usypianie trwa 30 minut potem o 4 , 5 i o 7 już koniec spania....ja tak długo nie pociągne tym bardziej że za miesiac do roboty. fuuj
No dobra, ale niech mu już tak zostanie
To naprawdę działa... tzn. u Ciebie to kilja dni potrwa zanim młoda zakuma. Da się to zrobić.