Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myślę ze powinnaś porozmawiać z mężem i zacząć oduczać małą spania z nim bo jak będziesz sama to nie dasz rady kochana.Pisałam już kiedyś ze mam koleżankę która śpi ze swoją 7 letnią córką
witam w klubie, ja nie wiem ile mam cali ale duzo, pewnie wiecej niz 42 i ledwo ten telewizor widze...dobrze ze wiem w ktorym miejscu on jestMy mamy 42 cale, ale i tak muszę zakładać bryle![]()
bze bryli to ani rusz

Wlazlam na pudelko, patrze a tam fotografek wyprzedzil pudelko dla Ani. Dziewczyny KLIKAC!!! Osiolek prowadzi kilkoma tysiacami glosow. To jawny przekret!
EDIT: kurna, klikam a glosu nie nalicza!!!!!!!!!!!!!

Bry wieczór!
Ella głosowałam na Julika, słodka jest mam nadzieję,że wygra!
Buziaki i kolorowych snów.

ella - ach ten opalony dziadekbiedna julcia...
a co do tej strony to chyba nie idzie ten twoj link, przynajmniej jak ja klikam to nie idzie, podaj jeszcze raz gdzie to klikac to sobie zapisze od razu

Ella- słonko, a Ty nie bodźcujesz Juleczki przed snem zanadto? Wiesz, ona może nie kumać, że ma iść w kimę... W dzień zasłaniam okna, daję ukochany miękki kocyk (wcześniej się chwilkę przytulamy, żeby się wyciszył, bo jak był smokulec, to wyciszał się smoczkiem, no a teraz smoczka wredni rodzice zabrali) i w kimono
To naprawdę działa... tzn. u Ciebie to kilja dni potrwa zanim młoda zakuma. Da się to zrobić.
Wiesz ja ja wyciszam jak sie tylko da przed snem- daje pluszaka simbe lub jje królika, przykrywam kocykiem, daje smocia i ona albo zaczyna sama szalec i podskakiwac i chichrać sie w tym lóżeczku, albo skupia sie na zabawce i zaczyna przytulac i ogladać...po czym po 5-10min zacyzna plakac to ja uspokajam, przytulam glaskam i znowu to samo- albo sie smieje albo golada zabawke...akcja powtarza sie w czasie paredziesiąt minut po czym wreszcie przytula sie do zabawki i zasypia ze smoczkiem. W nocy juz gasze i wylaczam wszystko..wczoraj nawet mala lampke wylaczylam bo juz mi rece opadly...z reszta wieczorem czy w dzien zawsze wyglada to tak samo
...i tu wlasnie lekarka homeopatka uwziela si ena szczepienia ze to pobudzenie to reakcja powilklaniowa po szczepieniach
<no comments>

jesi Cie to pocieszy to mój tez tak sypialedwo zyje. mlody wstawal 7 razy tej nocy!! jak ja czytam, ze niektore dzieci juz noc przesypiaja, to plakac mi sie chce![]()