reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hola chicas :-)

U nas jako tako,ja jestem przeziebiona,mam okropny kaszel,i tym razem to mniej moj S zarazil nie Szymek:-p.Jak na razie biore tylko syrop,ale nic mi nie pomaga,wiec pewnie bede sie musiala przejsc do lekarza:-( i kto wie czy znow mi nie wcisnie antybiotyku,bo z moim kaszlem jakos zadne syropy sobie nie radza:eek::wściekła/y:.Dzieci na szczescie zdrowe,pogoda za oknem ladna,slonce swieci i mamy w ciagu dnia uwaga uwaga ponad 20 stopni,wiec korzystamy z ladnej pogody,poki jeszcze jest hehe;-)
Samuel jest marudny,zabkuje na calego i marudzi,pewnie mi sie wybije wkrotce prawa dolna jedynka.Poza tym dzisiaj mi zrobil pobudke o 6 rano i nie chcial spac do 9,wiec ja ledwo zyje.

reklama
Jeeenyyy, dziewczyny cały dzień mnie nie było w chacie, bo spacer, bo zakupy, bo praca, bo plac zabaw... i myślałam, że nie nadrobię a tu PLAŻA!!!

Basia- no ja Cię starsznie podziwiam! Toż Ty Matka Polka jesteś!

Elvie- eh... życie... tak już będzie zawsze, że trzeba być zwartym i gotowym na 'życzenia i pomysły' naszych dzieciaczków.

Katik- eee szoping musi być, nie? :-p

Dziś 'Pavarotti' nie śpiewał :-D za to załączyło mu się głodomorstwo! Lepiej ubierać niż karmić :sorry:

Girls będę jutro
Dziś mam jeszcze masę roboty i męża :-)
Miał 2 dni wolnego więc mało się udzielałam.

Obcięłam włosy!!!! Ale fryzjerki przekonały mnie, żebym nie obcinała całkiem na krótkie, żeby sobie pochodziła z miesiąc w nowej fryzurce, żebym się przyzwyczaiła i jak coś to za miesiąc obcięła na króciutko.

Buziaki Dla Was

witam wieczornie
dzis postanowiłam ze zaaplikuje małemu czopka przed snem by sie nie męczył. a wiec wykompałam, czopek, kaszka a on przy koncówce butli slicznie przymykał oczka wiec siup do luzeczka i nawet sekundy a on rozłozył raczki i lulka bez mrukniecia. biedaczek niech se pospi bez bólu. zobczymy jak nam minie nocka.

relacje zdane :))) teraz doczytam co u Was.

elve- no to łacze sie w bólu nocnych przeżyć. i zazdroszcze wiem ze się powtarzam ale czasem zadroszcze wam ze macie kogoś do [pomocy .i mozecie odpocząć wrazie nie wyspania czy poprostu. bo ja to tylko sama samotna, K całymi dniami nie ma a jak jest to i tak prawie nic z niego.
iza813- zdrówka kochana. u nas to jest codziennosc ze mały wstaje o 6-7 i nie spi do 9 heh
maonka- foteczki , foteczli, ale mamuski wzieło na zmiane imagu ...

Ostatnia edycja:
iza813 - chyba się Twój synek z moją córą zmówił, bo razem nie spali:D

aniez - wiem, wiem;-) mało tego! drugie takie cudo planujemy:-)

maonka - dawaj foty!!!!!

Moje dziecię słodko śpi i ja też planuję dzisiaj przed 23:00 się w łóżku znaleźć.
Drożdżówy się najadłam, bo teściowa piekła - aż mnie teraz mdli:/
Dobrej nocki!

Heyka

Przepraszam, że nie zaglądam, ale brak czasu i snu dzieciaczków w ciągu dnia daje takie rezultaty... poza tym od poniedziałku A jest w domu, więc najczęściej on okupuję TV i nie mogę zajrzeć na BB:-( no i nadrobię tylko jeden dzień, a Basie podziwiam za taki zryw:tak:
U nas jako tako... niby słonecznie a wietrzyk zapodaje z hal... dlatego już w kombinezoniku wychodzę z Justką... nowe produkty w diecie wprowadzają sensacje brzuszkowe, więc jest marudna że hej... poza tym jak na razie jakoś się 3mamy ze zdrowiem... oby do wiosny:-)

Ella, no z tym konkursem to szkoda:-( najważniejsze, że internauci zwyciężyli:tak:
co do zdjęć Julki to wpisz link w swojej sygnaturze to będzie łatwiej klikać codziennie:tak:
Ewcia, świetnie, że młody znalazł sobie dobra duszę w przedszkolu.... słodkie są takie miłostki w tym wieku:tak:
Marysiu, 3maj się kochana... a tą rehabilitacją się nie przejmuj, bo za pól roku zapomnisz, ze synek miał jakieś problemy:tak:
Elvie, Aga, Filonka, współczuję takich nocek... oby były przejściowe:tak:
u nas też podobne są jak Justka nie zrobi kupki po południu:tak:
Iza, zdrówka dla Ciebie... oby ząbek szybko się przebił:tak:
Maonka, czekamy na foty:tak: jak tylko mąż wróci do pracy;-)
Elvie, wspaniałe wieści... kiedy zaczynacie starania?

No u nas jakoś drzemki dzienne sie wyregulowały... są tylko 2... jedna godzinna zależnie jak wstanie ok. 10 lub 11 a druga ok. 15 lub 16 trwa 1,5h... potem po opróżnieniu obu cycuszków idzie spać ok. 19 lub 20:tak::-) lubię taki ład i niech tak zostanie:tak:

beti1982 - jeszcze nie teraz;-) planujemy, bo chcemy mieć 2-3 dzieci, ale dopiero jak nam Lenka troszeczkę podrośnie, w każdym razie do moich 30-stych urodzin powinniśmy drugiego szkraba zmajstrować:D Póki co 27.10 kończę lat 28.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry