reklama

Kwietniówki 2010!!!

Wpadłam na chwilkę...wreszcie naprawili mi konto na fejsie więc wsiąkłam tam nadrabiać tygodniowe zaległości :D

Co do zębów to sprawdzam codziennie ale ani widu ani słychu...
U nas dzień raczej ok- wieczorem troche marudzenia było bo zmęczona bo nie zasneła u dziadków, ale ogólnie ok.

Wiecie co- padam po tym basenie i w ogóle wiec tymczasem i do jutra- dobranoc :)

reklama
Nie no laski- WIDZIAŁYŚCIE KTO WYGRAŁ PUDEŁKO??????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

weszłam tak dla formalnosci zeby sobie zobaczyć w jakiej formie będzie rozwiązanie konkursu i.....oczom nie wierzę! ...załamałam się :no::no::no::no:

Dobrze, że chociaż Ania dostanie te 2 tysiaki...przydadzą się, ale kurde zmiażdzyłyśmy jakiegoś przydupiastego kucharza a tu co?!- na jakiej podstawie w ogóle jury wybrało taka bzdurę?!:confused2::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nie no laski- WIDZIAŁYŚCIE KTO WYGRAŁ PUDEŁKO????????? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

weszłam tak dla formalnosci zeby sobie zobaczyć w jakiej formie będzie rozwiązanie konkursu i.....oczom nie wierzę! ...załamałam się :no::no::no::no:

Dobrze, że chociaż Ania dostanie te 2 tysiaki...przydadzą się, ale kurde zmiażdzyłyśmy jakiegoś przydupiastego kucharza a tu co?!- na jakiej podstawie w ogóle jury wybrało taka bzdurę?!:confused2::wściekła/y:
masakraa
nie wiem jak to sie stalo

"Nasze" pudelko wygralo w glosowaniu internetowym. Bylo najwiecej glosow.
Tamten koles wygral wytypowany przez jury. Niestety.

Choc tez mi sie wydawalo, ze te 6 tys wygrywa w tym momencie Ania...

Agnieszka Wszystkiego najlepszego dla Mareczka!! Janek potrzebuje trochę czasu żeby się przyzwyczaić do przedszkola i będzie dobrze!!

Ewka- a jak młody w przedszkolu? Zaaklimatyzowal się? On się niedługo kochana zmieni- trzylatki naprawde są nieco inne niż dwulatki.

mam taką nadzieję bo już chwilami wychodzę z siebie... a w przedszkolu już super, nawet w weekend chciałby iść:-) śmiejemy sie że się umie chłopak ustawić, lubi jak się go głaszcze po główce, w przedszkolu mamy nie ma więc mój-mój robi mu Maja, około 3letnia córa wychowawczyni:-) nie wiem co to bedzie póżniej jak już teraz ma panienkę:-)

jak u Was z pogodą i wycieczka do zoo??

Kingunia zdrówka dla Laurki!!

hej, ciekawa jestem czym kierowało sie jury że wygrał kucharz..troche szkoda ale lepsze 2000zl niż nic

witaj Marysiu, co u Was??
a z pudełkiem faktycznie lipa, choć dobre i 2 tyś...

dżem dobry

moje chłopaki wstały dziś o 6, wszystkie 3 i ja niestety też musiałam, teraz czekam az Staś pójdzie spać to i ja się przekimam jeszcze, bo mi sie strasznie oczka kleją i ogólnie jakaś taka nie do życia jestem, eh rano...

U nas nawet dobrze, mamy multum lekarzy ..a tak rośniemy , naszrobaczek daje nam tyle szczescia, że na nic bym go nie zamieniła, choc nie raz miałam chwile załamki to dalis,my rade. Teraz troche się rehabilitujemy , bo mały niechce sięgać po zabawki , ma słabe rączki więc główki nie chce mu się trzymać.

witam niewyspana,wkurzona, rozfrazniona,bez sił na dzisiejszy dzień, bez humoru ..........bez.......
mały dzis dał czadu w nocy budził sie co poł , co godz. wiec dopoki ja sie polozyłam by usnac on juz znów sie budził.
robotnicy wczoraj rzucili u nas graty a dzis jeszcze ich nie ma wrrrrr.;

szkoda z tym pudełkiem Ani.
wiec spadam , mały wlasnie zasnal to i moze i ja skorzystam

reklama
wita sie kolejna niewyspana mama. choc dzis nie bylo tak zle - 5 pobodek to powod do szczescia by bywalo i 6-7 ostatnio...
chyba w koncu podrowadze dzis miszkanie do stanu uzywalnosci:-) ale nie chce zapeszac, bo jeszcze roznie moze byc.
pozd dla wszystkich chorowitkow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry