Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znowumamzalanaklawiaturetymrazemkawajatomampechaszlagmnietrafia

.
.Ella a czy zdjęcie ze strony 5, autor Łukasz to Twoja Julka? Bo ostatnio się zorientowałam, że to chyba nie ona. I przestałam klikać na te 2 zdjęcia.
podpisane julia (w misiu) Łukasz (uchcachana z kokardką) i łukasz (na macie) :-)
No pieknie! alez to leci!
Adaś dziś też ma swój mały jubileusz: 7 miesięcy mu pykło :-).

najlepszego dla Adasia 
padłam i nie powstanęznowumamzalanaklawiaturetymrazemkawajatomampechaszlagmnietrafia

Adasku, Ty nasz Mezczyzno!!!!! Buziaki dla Ciebie Slonko!100 lat dla dzieciaczków, faktycznie ten 13-ty był urodzajny.
Adaś dziś też ma swój mały jubileusz: 7 miesięcy mu pykło :-).
Kurde Zielona, no wypisz wymaluj z tym spaniem to co u nas.Katik, dawaj ten sposob an spanie.
U nas noc byla OK. Wczoraj po szczepieniu Kostka w ogole nie chciala spac w dzien. Znaczy co zasnela, to z placzem sie po minucie budzila, az wkoncu udalo mi sie ja uspic w wozku i tak pospala godzine. Bylo to zbyt malo i marudzila cale popoludnie, az ja wykapalam po 18ej, dalam ma i z butla w pysiaku zasnela. Miedzy 19ta a 23 wybudzala sie kilka razy, ale po prztuleniu zasypiala. O 23ej zarzadala jedzonka i juz nie spala do 24ej, a kjak zasnela to spala do olkolo 3ej. Dostala jesc i juz w naszym lozku zostala. Poza tym ze rozwalila sie na calej mojej polowie, to spala pieknie do 7ej.
Czy ona tak nie moze spac we wlasnym wyrku? Zwlaszcza, ze jeszcze kilka tygodni wczesniej spala u siebie w lozeczku zupelnie bezproblemowo.