reklama

Kwietniówki 2010!!!

Justa- a co na to teściowa???

Zdrówka dla Wszystkich półroczniaków... faktycznie ten 13 był 'obfity' :-D

My po południu do pediatry, bo Bartek znowu ma katar jak stąd do... no nie wiem... dokądś daleko z Wro ;-) Od braciszka załapał... ten to nigdy się nie wyleczy. Ale dzielny jest- fridę dał sobie do noska wepchnąć i generalnie siedzi cały zasmarkany na brzuchu z glutami na brodzie i uśmiechem na buźce... no szok! Tzn. teraz nie siedzi, bo teraz obie sztuki ŚPIĄ! O! Młodszy od 13:00, zaś starszy od 14:00 i w nosie mam, że niemowlęta śpią co najmniej 2 razy dziennie... mój nie chce to co mam niby robić- obuchem w łeb??? Się wygadałam i idę jeść obiadek :-)

Potem do Was wrócę i poodpisuję :-)

reklama
Witam witam.
Widze,ze dzisiaj dzien mezczyzn.Wszystkiego naj naj dla solenizantow:-)
U nas noc jak co noc.Duzo pobudek,ale pospalysmy chociaz do 9 tej.
Zapiekanka zrobiona chalupa ogarnieta a teraz mala siedzi w wozku i sie bawi.Chwilka na bb.
My tez mielismy rocznice niedawno i oczywiscie moj m tez zapomnial.Przypomniala mu siostrzenica.Ale on to zadnych dat nie pamieta.Pewnie swoich urodzin tez nie pamieta.:-D:-D:-D
filonka u nas to nie wiem sama co za powody tych pobudek.Niby nie glodna a rzuca sie na tym lozku.Kopie nogami ze az ja podskakuje do gory.
Ale u nas to chyba jest to atopowe zapalenie skory.Swedzi ja napewno i dlatego tak sie budzi.Bidulka moja mala.
katik ja tez nienawidze zimna.Tutaj sa upaly w lecie tez narzekam ale jak przyjdzie zimno to wszystko bym oddala za te upaly.

elvie oby wszystko sie dzis udalo.Trzymamy kciuki.I oby stazystka ci sie spodobala.

13x13 biedna Ala.Zdrowka zyczymy i oby te zebole szybko wyszly.

justa tekst o tesciowej mnie powalil.:-D:-D:-D

Lece do mojej marudy,bo juz pluje.Nauczyla sie od paru dni ze jak cos jej sie nie podoba a teraz za dlugo juz siedzi we wozku to tak pluje ze wszystko wokol niej jest mokre.

cześć kobiety- witam się po kilkudniowej nieobecnośći
na począte wszystkiego naj dla chłopaków półroczniaków.
U nas nie za wesoło- bo mnie połamało strasznie- katar po kolana, kaszel i ból mieśni taki że ledwo łaże, Pan tata wziął tydzień wolnego żeby mnie odciążyć i też się rozłożył- miało być lżej a tym sposobem mam dwoje dzieci w domu. No i u małego dziś z rana był Pan dr z wizytą bo młody pokasływał i standardowo katarek. Młody dostał PULMEO I CLEMASTIN a mamsia co??? mamusia buja się z rutinoskorbinem, syropkiem i litrami herbaty z miodem.
Mam nadzieję że szybko staniemy na nogi - w końcu Pan tat pierwszy raz od dwóch lat ma tydzień urlopu.
pozdrawiam serdecznie i zdrowka wszystkim zyczymy

solenizantom życzę zdrówka oraz aby rodzice byli z nich zawsze dumni :-)

chorowitkom życzę aby jak najszybciej wyzdrowiały i nie chodziły z glutami do pasa :-)

co do temp w domu to u nas jest pomiędzy 19-23

gosiek u nas jest 20-21'C a na noc odkręcam grzejnik u Natalki i jest około 23

kamisia zdrówka życzę

aniez zdróweczka dla chłopaków

moje dziecię szaleju dostało nic jej nie pasuje wydziera się w niebogłosy nie wiem co jej jest jeść nie chce w pieluszce sucho temp. nie ma ehh

hello
wlasnie odwiedzam mamcie i jestem w polszy ukochanej, znowu hihi:-)
babcia jak zobaczyla mala to szoku dostala, mowi ze tak sie zmienila... a nie widziala jej 2 miesiace, ja jakos nie widze zeby sie zmienila, ale to normalne, i mowia ze podobna sie do mnie robi:sorry2:

Twoja nie widziała na 2 mc, a jesteś za granicą. A moja mieszkając 80 km od nas też nie widziała Alicji 2 mc. Ale w końcu przyjeżdża za tydzień zobaczyć wnusię.

Ktoś podmienił mi dziecko. Od 2 dni śpi na spacerze. Jak już ją wkładam do wózka to leży spokojnie, nawet się nie ruszy. Co prawda wczoraj usnęła po pół godzinie spacerowania, a dziś zajęło jej to 40 minut, a śpi pół godz. Dziś spała by dłużej, ale jakiś wariat zaczął trąbić i się obudziła. Podejrzewam, że temperatura niższa jej odpowiada i lepiej jej się teraz śpi na dworze.

Muszę małej kupić śpiworek do wózka. Bo na razie przykrywam nóżki takim grubym kocykiem. Chociaż rączki ma cieplutkie, ale za to mamie tyłek zmarzł. Brrr. Chyba muszę wciągnąć rajtki pod spodnie lub wyciągnąć spodnie narciarskie. Chyba to drugie bo nie lubię rajtków pod spodniami.

Dziś tak się zamotałam z dniami tygodnia, że szok. :-D
U nas w pon, środy i piątki sprzedają swojskie mleko. Przygotowałam butelkę na mleko, jadę i tak myślę jaki jest dzień tyg. Doszłam do wniosku, że czwartek. Więc nici z mleka. Już miałam zawracać w inną stronę. Ale dobrze, że taka dziewczyna szła z mlekiem, więc doszłam do wniosku, że jednak jest środa. :eek::rofl2:

Ella a czy zdjęcie ze strony 5, autor Łukasz to Twoja Julka? Bo ostatnio się zorientowałam, że to chyba nie ona. I przestałam klikać na te 2 zdjęcia.

Choruski wracać szybko do zdrowia i nie chorować więcej.
Temperatura w domu 21,5. W sypialni grzejnik zakręcony, więc może ciut niższa.
Dogrzewamy czasami tylko do kąpieli.

reklama
zdrówka dla dzieci i mamusiom.
u nas temp miedzy 19 a 23.24
ella - no własnie tez cie pytałam czy podpis Łukasz to twoja Julka?bo sa takie podobne. wlasnie nie wiem czy klikac?

zreszto duuuzo juz macie głosików :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry