Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i szkole zamkneli)
tez sie usmialamznowumamzalanaklawiaturetymrazemkawajatomampechaszlagmnietrafia
nie denerwuj sie, dobrze ze czytac nas mozesz.. hehe, zalatw nowa klawiature i bedzie ok
trzymamy kciuki zeby sie uspokoiloleże i kwicze...
Mam dość... mogłoby się w końcu uspokoić... brak mi czasu na bb i tęsknie za wami...

jejku i kiedy to zlecialo? gratulacje!!100 lat dla dzieciaczków, faktycznie ten 13-ty był urodzajny.
Adaś dziś też ma swój mały jubileusz: 7 miesięcy mu pykło :-).
moja niunia tez woli w chlodnym , tylko ze u nas jest nieraz (ostatnio np) tak 18-19 stopni, i mala cieplutka jest... ona wogole taka goraca dziewczynka jestAdaiowi najlepiej się śpi jak jest chłodno w pokoju. Oczywiście o ile się nie odkryje w ferworze rzucania się i kopania podczas snu. Wtedy postęczy póki mama albo tata sie nie obudzi i nie przykryje i śpi dalej.
Ale nagrzać wieczorem troszkę trzeba żeby powietrze wilgotne nie było.
Jak zasypiamy to temperatura w domu wynosi ok 22 st.

jakos nie doczytalam chyba, dlaczego musieliscie ze zlobka zrezygnowac?Hej
Dawno mnie tu nie było ale żywcem nie mam kiedy do Was zajrzeć:-(
Małą coś katar dopadł i do tego po raz kolejny chyba akcja zęby i jest tragedia. Chodzę tak nie wyspana że historia (nawet zaraz po porodzie tak nie było...). Budzi sie z wrzaskiem w nocy i do puki przy niej stoję jest ok wystarczy że położe się i ja spac po jakiś 5min wrzask w dzień to samo nie mogę odejśc nawet na sekunde. A do tego jeszcze pracy sporo. Ze żłobka musielismy zrezygnować i jak ja w pracy to L siedzi u babci.
a jakjusta, a moze Alijka to taki detektor na zlych ludzi?![]()
zna sie na ludziach
czyli to ten patent z nagrzaniem pokoju tak? czy jeszcze cos innego??Timulku, Kacperku i Wiktorku - wszystkiego dobrego Sloneczka!!!!!!!!!!!!!
A ja dzis wyspana. Polinka obudzila sie tylko raz. Dzis zrobie ten sam eksperymet co wczoraj, zobacze czy poskutkuje, i jesli tak - podziele sie patentem.
Zimno u nas, diabel ciezki. Niecierpie zimna, oj ja do tropikow bym sie nadawala...
Ide zrobic sobie sniadanie.
ona z tych co jak im sie w twarz pluje to mowi ze deszcz pada... ona sie tak sztucznie glosno smieje i mowilam jej zeby uwazala jak alijka jest w poblizu bo sie boi, a ona na to ze alijka chce spac i to dlatego placze...szkoda gadacJusta- a co na to teściowa???
to jeszcze nic, ja chora bylam tydzien temu i juz nie wytrzymalam i postanowilam pojechac do lekarza, patrze na godziny przyjec na wizytowce i pisze ze w piatek zamkniete jest, no to kurde pojechalam do innego lekarza ulice dalej od mojej, i mowie mu ze musialam do niego przyjsc bo moja dzis nie przyjmuje, a on sie jakos tak dziwnie na mnie popatrzyl, zdziwil sie, ale mnie przyjal i dal leki, przyjechalam do domu i zadzwonilam do mamy a ona mi mowi ze jest sroda a nie piatek... wogole nie kumam dni tygodniaTwoja nie widziała na 2 mc, a jesteś za granicą. A moja mieszkając 80 km od nas też nie widziała Alicji 2 mc. Ale w końcu przyjeżdża za tydzień zobaczyć wnusię.
a to przykre...
Dziś tak się zamotałam z dniami tygodnia, że szok.
U nas w pon, środy i piątki sprzedają swojskie mleko. Przygotowałam butelkę na mleko, jadę i tak myślę jaki jest dzień tyg. Doszłam do wniosku, że czwartek. Więc nici z mleka. Już miałam zawracać w inną stronę. Ale dobrze, że taka dziewczyna szła z mlekiem, więc doszłam do wniosku, że jednak jest środa.![]()
.

Juz chyba ponad 20 stu jest na gorzeA tak z innej beczki, slyszalyscie o tych 33 czilijskich gornikach uwiezionych 700 metrow pod ziemia? Rano wydobyto 6ego i pewnie juz zdolano wylowic kolejnego. Wyobrazacie sobie dwa miesiace byc uwiezionym pod ziemia?
Ja tez sobie tego nie wyobrazam, umarlabym na zawal w takiej kapsule i szybie z ktorego by mnie nie wydostali...Nie no Zielona- ja mam klaustrofobię i sobie nie wyobrażam!!!
znowumamzalanaklawiaturetymrazemkawajatomampechaszlagmnietrafia
To pierwsze zdjecie to NIE.
na str 5- sa 3 nasze fotki- zawsze trzecie w rzędzie 1,3 i 4.podpisane julia (w misiu) Łukasz (uchcachana z kokardką) i łukasz (na macie) :-)
Dzięki za głosy i zainteresowanie
To jednak dobrze typowałam, że to Julka, ale dla pewności nie głosowałam na te 2 zdjęcia, bo sobie pomyślałam, że po co będę nabijac komuś obcemu głosy
No pieknie! alez to leci!najlepszego dla Adasia
padłam i nie powstanę
Poza tym to witam po spacerku karmionku i pawiku oczywiście
i uciekam na kąpiel bo późno sie zrobiło i dziecię umyć i uśpic czas...
Oj biedne te chore dzieciaczki. Dużo zdrówka ślemy z AlicjąAdasiu wszystko co najlepsze kochany:-)
elvie ciesze sie ze udalo wam sie zalatwic wasze problemy,trzymam kciuki aby twojej przyznali rente
Samuel jest chory:-( leci mu z noska i ma kaszel,ale temperatury brak.Podajemy juz syropek,ale jutro pojdziemy jeszcze do pediatry w sprawie odparzen,i niech oslucha mi dziecko tak abym byla spokojniesza.
Od jutra Szymus idzie do przedszkola (mial pare dni wolnego,bo leniwym hiszpanom sie fiesty zachcialoi szkole zamkneli)
Ja czuje sie juz lepiej,i oby tak pozostalo co najmniej do wiosny
Wszystkim chorym maluchom zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia
gud najt i do jutra:-)