Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

3maj się dzielnie...

... ide coś zjeść bom głodna...bry:-)
Elvie, wszytkiego naj co by kazda nast osiemnastka byla piekniejsza.
Ewa, 3majcie sie z Jerzem i co by Was szybko do domku zdrowiusienkich wyoscili
AgaSz - moj kot jest porabany:-)
Ella - Ramzik nie zaczeial Olki, a raczej ona nie zaczeia go - jak przechodzi robi tylko wielkie oczy i iszczy za nim, a on do niej nie odchodzi. w sumie jedyna jego reakcja na Aleksis, to to ze jak mala zrobi kupe to ten chce ja zakopac.. a tak to nie maja ze soba kontaktu.
ramzik nam zdziadzial i 20 godz na dobe spi, albo w lazience, albo w kuchnia albo u tesciowej, w sensie u swojej babci przesiaduej. kot zostaje, ja musze bardziej uwazac a po Olince nie widac zeby sie cokolwiek zlego dzialo :-) tylko smoczka nie moze bo jej podraznie dziaselka, a tak to najweselszy i najpogodnieszy moj smerf na swiecie :-)
Love - ja bym szczerze sie nie zdecydowala chyba na malego kotka przy malutkim dziecku - jednego i drugiego wszedzie pelno.. stare kocisko to czesto leniwe i ruszyc futrzastego tylka sie nie chce, a male-- jak sobie przypome jak mnie ramzes po glowie gryzl i gymke do wlosow sciagal wpadajaz z impetem na oparcie fotela to az mnie dziw bierze ze taka cierpliwa do niego bylam :-)
milego bezkolizyjnego dnia
buziaki
Witam, nadrobiłam i znikam..
Love - gratulacje dla Zosieńki!!
Daga - tulaki dla Oli. Szkoda dziecka:-( Ja bym kota wyeksmitowała, a już na milion procent odseparowała od dziecka. Pewnie dlatego, że podobnie jak Zielona - nie znoszę kotów, więc gdyby tylko małą skrzywdził to eksmisja murowana. Mały szczekający pies teściów też się różnie zachowuje, więc potwornie uważamy, chociaż Yoka akurat Leny się boi i sama ją omija. Tylko raz podczas burzy jak ja poleciałam okna na górę zamykać a byłam sama z małą to Yoka pod huśtawkę Lenki wlazła, piszczała i szukała wsparcia. Komiczne to było
Gosiek - Amelia choruje na atopowe zapalenie skóry? Biedna kruszynka, oby to świństwo szybko od Niej uciekło.
aniam - napisz coś więcej o tym kremie, Lenka też suchą skórę ma i jak kąpiemy w Oilatum i smarujemy kremem Oilatum to jest ok, ale wystarczy jeden dzień nie wysmarować i znów sucho, więc chętnie taki krem przetestuję.
U nas ok, małej oznaki choroby zniknęły za to zaczęły się zęby i przed chwilą obudziła się z płaczem:-( Ja również czuję się już lepiej, gardło nie boli, ale nos zatkany i woda mi ciągle z niego leci.
Zmykam, bo Lenka znów płacze
Ella - Ramzik nie zaczeial Olki, a raczej ona nie zaczeia go - jak przechodzi robi tylko wielkie oczy i iszczy za nim, a on do niej nie odchodzi. w sumie jedyna jego reakcja na Aleksis, to to ze jak mala zrobi kupe to ten chce ja zakopac.. a tak to nie maja ze soba kontaktu.
ramzik nam zdziadzial i 20 godz na dobe spi, albo w lazience, albo w kuchnia albo u tesciowej, w sensie u swojej babci przesiaduej. kot zostaje, ja musze bardziej uwazac a po Olince nie widac zeby sie cokolwiek zlego dzialo :-) tylko smoczka nie moze bo jej podraznie dziaselka, a tak to najweselszy i najpogodnieszy moj smerf na swiecie :-)
jak ostatnio kreciłam filmiki Julika to poł filmiku bohaterem jest kot bo oczywiście jego pominąć się nie da
jak mała je to ten chce zjeść to co ona- no dosłownie jak dziecko;-) agresji jest pozbawiony wobec neij w ogóle...z resztą od początku tępiłam jego strikte kocią naturę, no i teraz jest kocia-dupa-wołowa nie kot, ale dzięki temu nie boje sie w ogóle o Julika

oczywiści enieświadomie ale ubaw mamy;-)