• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

zielona super tak uslyszec mama nie?Ja sie juz doczekac nie moge tego pieknego slowa.

Podbijam pytanie elli jak sie wstawia filmiki?

A co do siedzenia raczkowania i chodzenia to ja tez siedzialam i nie raczkowalam wcale.Nagle wstalam i tez se poszlam.

Lece spac.Dobrej nocy wszystkim zycze:-)

reklama
WITAJCIE DZIEWCZYNKI STRASZNIE SIĘ ZA WAMI STĘSKNIŁYŚMY Z ZUZIĄ.
KOCHANE NASZA NIUNIA DZISIAJ MA PÓŁ ROCZKU :-) KUPIŁAM JEJ TORT BYLI GOŚCIE, DOSTAŁA MNÓSTWO PREZENTÓW I BYŁO SŁODKO.
KOCHANE U NAS JAKOŚ LECI CIĘŻKO ALE MUSZĘ DAĆ SOBIE Z TYM RADĘ. ZUZIA W MIARĘ Z TYDZIEŃ TEMU MIAŁA KOLEJNE 2 BEZDECHY ALE NA SZCZĘŚCIE ODESSAŁAM JEJ Z GARDŁA TO CO ZALEGŁO I ZŁAPAŁA ODDECH A MI BRAKUJE JUŻ SIŁ , JESZCZE PODOBNO PÓŁ ROKU I POWINNO SIĘ WSZYSTKO UNORMOWAĆ. JA JESTEM JESZCZE SAMA BO MĄŻ ZA GRANICĄ , POMAGA MI TROCHĘ MAMA JAKOŚ OGARNIAM SKLEP I PRACUJE NAD PRACĄ MAGISTERSKĄ TZN. JUŻ JEST PRAWIE ZATWIERDZONA I MAM ZAMIAR NA KONIEC LISTOPAD SIĘ OBRONIĆ WIĘC ZOBACZYMY JAK TO WYJDZIE.
KOCHANE MAM DO WAS PROŚBĘ BIORĘ UDZIAŁ W KONKURSIE "RESERVED" WSTAWIŁAM TAM ZDJĘCIA I POTRZEBNE SĄ GŁOSY , JAK BYŚCIE DAŁY RADĘ ZAGŁOSOWAĆ TO BYŁA BYM BARDZO WDZIĘCZNA. TO ADRES STRONY www.beatifukstory.onet.pl tam jest konkurs , wchodzicie w to i koło 15 strony jest mój album. DZIĘKUJĘ A TO MOJA KSIĘŻNICZKA Obraz 363.jpgObraz 354.jpgObraz 351.jpg

Karola, sto lat dla Zuzi!!!
Jaka ona sliczna i radosna.
Kochana, dzielnie radzilas sobie przez pierwsze pol roku, kolejne zleci szybko i nawet nie obejrzysz sie, jak wszystkie klopoty beda tylko wspomnieniem. Trzymajcie sie cieplo. Buziaki!!!

hej dziewczynki
Ella - ja szczurów nienawidzę panicznie się ich boję i płaczę na ich widok a wszystko przez to że kiedyś koleżanka włożyła mi niespodziewanie szczura za koszulkę brrrr

Wronka u nas też króluje tatatatatatata i bababababa

13 moja Natalka już siedzi a raczkować nie portafi więc to chyba indywidualna sprawa każdego dziecka

karola super że jesteś daj znać jak będziesz się bronić będziemy mocno trzymać kciuki! buziaki dla Zuzi i dużo dużo zdrówka !!!
a i karola nie mogę wejść na stronę tego konkursu otwiera mi się strona Onet.pl

wczoraj w ramach poprawienia sobie humoru byłam u fryzjera no i trochę pomogło.

Witam

Karola cieszę się że zaglądasz...dasz radę! I tez nie mogę wejść na stronę konkursu... :-(
Mamusiu pochwal się fryzurką :tak:

Tak mówicie jak wasze szkraby zaczynają gadać a mój M. nic... :eek: nie wdał się w braciszka :no: ... Jasiek gadał jak miał 4 m-ce było mama na mój widok a potem to szło lawinowo...
Hehehe koncepcja z ustawieniem mebli się rypla :-p dzisiaj po południu jak mężczyźni wróca z pracy będziemy próbowac kolejną :-p

Karola cos nie tak z tym linkiem. Jedyne co znalazlam na ten temat na necie to takie cos, ale nie wiem czy to o to moze chodzic
Moja Beautiful Story - konkurs Lula.pl i Reserved - zdjęcie
Tulimy CIe mocno, zyczymy cierpliowaci i ogromu sil. Jeszcze troszke i wszystko wroci na dobra droge, tak jak powinno byc od poczatku. Zuzia wyglada uroczo!!!!!!!!

Czesc Babeczki.
Jestesmy, nawet nawet wyspane. Gdyby w nocy Poli nie zachcialo sie spierwac, i nie meczyla nas godzinna aria - bylo by idealnie.

Dzis ide do pracy na ostateczna rozmowe , ze jak na dzien dzisiejszy o powrocie nie ma mowy. No, chyba ze zdecyduja sie na podwyzke 200 % to rozwaze mozliwosc poslania Polki do zlobka. hehehe, marzenia scietej glowy.

Do potem!

reklama
Cześć dziewczyny

Nie jestem w stanie was nadrobić, na pozostałych wątkacj czytam i pisze czasem, ale tutaj nie daje rady. W pracy nie mogę, a w domu czasu brak.
Mam nadzieje, że wszystko ok u Was.
nie wiem kiedy znajdę czas, żeby nadrobić...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry