reklama

Kwietniówki 2010!!!

jak odpisywałam na pielęgnacyjnym elvie to mi się przypomniało, że od kilku dni ciągle mi się śni że w ciąży jestem... :szok: to pewnie przez to, że moja kumpela miała termin na 28/11 i dalej jest w dwupaku, a codziennie gadamy... w sumie to zaczynam myśleć, że to nie było by nic strasznego, jakbym była znowu :-D sama z siebie się śmiałam, bo uznałam, że nawet poród mi nie straszny... a przecież mój był okropny... no ale może poczekam jeszcze aż zmienię pracę na lepszą ;-) hehehe

chyba 28/10 :-)

reklama
sIEMANO DZIEWCZYNY, W KOŃCU URUCHOMIŁAM MOJEGO HIPER SZYBKIEGO NETA PRACOWEGO I PRÓBUJE PISAĆ...
Co prawda mój komp z predkoscia swiatłą przerzuca strony na forum ale troche poczytałam. Mam Luz do 15 bo dyrka wziela nagłe wolne bo w przedszkolu córeczek panuje wszawica !!
Za 3,5 h zmykam do domu a tymczasem ide zrobic herbatke i mam nadzieje pozostac tu do bólu
Jak dobrze że to już piątek , uff

beti - szacun za Twoją prace , ja byłam na praktykach w przedszkolu w grupie 5 latków . Podziwiam te panie jak ogarniaja dzieciarnie , bo ja w kilka chwil miałam 5 dzieci u siebie na kolanach przyklejonych. I napewno dyscypliny to tam nie było .

U nas pomału do przodu :-) Bartek pełza coraz szybciej... dzisiaj 'uciekł' mężowi pod stół i próbował zjeść kota :-D także spokojne czasy futrzaka odeszły w niepamięć!
hi hi, to masz malego Alfa w domu znaczy;-):-)

Co prawda mój komp z predkoscia swiatłą przerzuca strony na forum ale troche poczytałam. Mam Luz do 15 bo dyrka wziela nagłe wolne bo w przedszkolu córeczek panuje wszawica !!
no to niezle, myslalam ze tego cholerstwa juz nie ma...

ja sie witam i zaraz zmykam, bo dziec dzis w wyjatkowo dobrym humorze. Spac nie chce (nie spal od rana od 8). Tylko ostatnio cos mu sie poprzestawialo z tym spaniem i wieczorem konmi nie mozna go do lozeczka zagonic. Wczoraj juz nie mialam serca go tam trzymac i "dalam dziadkom" na lozko. Szalam sobie tam z nimi do 22!!:szok::szok: a potem nawet nie zjadl porzadnie i padl. Spal w nocy wyjatkowo dobrze, wiec moze to jest na niego sposob? tylko ja oszaleje jak on bedzie chodzil spac o 22, kiedy czas dla mnie w takim razie?
no nic, moze dzis bedzie lepiej:-)

Witam...
nie nadrobię... nie mam ani siły ani ochoty... :-( Jeszcze się zbieram psychicznie bo wczoraj rano jak wiozłam J. do przedszkola miałam stłuczke :-( Nikomu nic sie nie stało... tyle dobrze ale nerwy mam w strzępach i ochoty na nic... tulam was mocno i do przeczytania jak się ogarnę ;-)

Witam...
nie nadrobię... nie mam ani siły ani ochoty... :-( Jeszcze się zbieram psychicznie bo wczoraj rano jak wiozłam J. do przedszkola miałam stłuczke :-( Nikomu nic sie nie stało... tyle dobrze ale nerwy mam w strzępach i ochoty na nic... tulam was mocno i do przeczytania jak się ogarnę ;-)
jejku Agus, najwazniejsze ze Wam sie nic nie stalo!! wiec ze nerwow kosztowalo to cala gromade, ale samochod sie wyremontuje a zdrowia nie. Wiec glowa do gory i wracaj do nas szybko w dobrym humorku:)

Aga-3maj się i głowa do góry, najważniejsze że jesteście cali i zdrowi:)

mały drzema- wybawiliśmy się i padł. Jak wracam do domu to staram się nadrobić cały dzień i śiechu przy tym mamy co nie miara. Mam nadzieję że zaraz sie obudzi żeby mi w nocy spał. Dziś muszę go tfu tfu odpukać znowu pochwalić bo obudził się tylko raz w nocy :)kochany synuś wie że mamusia wstaje wczesnie do pracy

P,S
Aga 2010 a kiedy my się spotkamy aaa?

właśnie w faktach mówili o tym, że do rozważenia ma trafić projekt aby to koszyka świadczeń gwarantowanych trafiły porody domowe! nie wiem jak wy, ale ja mam nadzieję, że zatwierdzą ten projekt, bo bardzo chciałabym następnym razem mieć możliwość porodu domowego.

reklama
Witam i na kolację zmykam:-)

Agnieszka - najważniejsze, że się Wam nic nie stało.

Kici - również jestem za tym by zatwierdzili, chociaż mimo wszystko nie zdecydowałabym się w domu rodzić. W szpitalu dzieciątko ma lepsze opiekę w razie "w" ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry