reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
No ja usłysząłm o tych lalkach rok temu jak akurat byłam na poczatku ciąży...Ponoć niektóre mamy aniołków tak rekompensują sobie stratę dziecka i na takie cos przelewają uczucia...straszne...

Dla odmiany mała nam sie obudziła godzinę temu z niewiadomych przyczyn i jakoś zasnąć nie może :/ grrr...jeczy marudzi i płacze na zmiane...

Monia- dla mnie bomba!!! Laurka niezła aparatka!
Qubuś dzisiaj lepiej, może nie będziemy musieli jechać pod kroplówkę, bo dał się namówić na picie. Także dobry nastrój mi wrócił :-)

Witam po jakotakiej nocy...
Aniez biegunka go złapała i się odwadniał?? Bidulek... dobrze że już pije :tak:

U nas dzień zaczął się o ... 6 ... J. wstał i stwierdził że sie wyspał :no: a M. marudzi i jęczy z nosa mu cieknie, oczka załzawione i kicha...ehhhhhhhhh

zmykam

witajcie- my dzisiaj mamy chrzciny ale mam stresa :) Oby moje dziecie nie dało czadu. jest na 18 a to jego pora spania
3majcie kciuki :]

u nas na wiosce to idzie sie na maszy z dziecmi przez caly kosciol normalnie jak jakas parada ;O

co do lalki- wyglada mega realnie :O

Monia555- moja cierpliwosc sie skonczyła w momencie jak kolezanka pojechała :-)

Agnieszka- wymioty. I niestety był już odwodniony. Robiliśmy test i miał strasznie gęstą krew i pediatra zgodziła się go puścić do domu pod warunkiem, że zacznie pić... jakby nie zaczął to dzisiaj szpital. Mądry chłopak w końcu w domu załapał, że albo woda, albo kujka :tak:

To super... u nas niestety jak Jaś ma wymioty to od razu szpital bo nawet po łyżeczce picia są wymioty...a biedny płacze bo mu sie chce pić i nie umie bo wszystko wymiotuje :-( ciesze się ze Kubie już lepiej :tak:

no i z nowości - starsza napisała list do Św. Mikołaja...całe 11 pozycji :-)...najtańszy, najbardziej rozchwytywany prezent to "6 paczek plasteliny" :-D:-D:-D... cała rodzina o niego walczy, bo pozostałe są.....hmmmm...wartościowe :-D...
a najgorsze jest to, że choćbym Wam chciała napisać co ona tam wymyśliła, to nie jestem w stanie, bo takie nazwy, że :szok:...
dobrze, że zawsze pisze na końcu listu, że zrozumie Mikołaja, jeśli nie przyniesie jej wszystkich 11 pozycji, aczkolwiek bardzo go jednak prosi aby był hojny :-):-):-)

czyli u nas jak zwykle wesoło :-)

he he super ta Twoja Laurka. Tylko ciekawe czy Mikołaj rozszyfruje co ma przynieść?

Aniez to super, że z Kubulem lepiej i że zrozumiał, że musi pić by wyzdrowieć.

Te lalki mnie też przerażają. brrrrrrrrrr

Marcia udanej imprezki;

reklama
Marciaa - powodzenia na chrzcinach i najlepszego dla Aniołka;-)

Aniez - dobrze, że u Skarba już lepiej. Niech pije jak najwięcej!

monia555 - powodzenia w spełnianiu świątecznych życzeń;-) Też się cieszę, że Lenka jeszcze pisać nie potrafi he he he

A my się znów dzisiaj wyspałyśmy porządnie. Mała do 8.00 a rodzice do 10.00, bo małą porwał dziadek:-) Nawet jej butlę kaszy mleczno-ryżowej zrobił, aby nas nie budzić. Fantastyczny gość!

Teraz mała bryka na macie po okiem taty, a mama na chwilę na BB i generalnie to ogarnia syf, który nam stolarz Pieczarka narobił. A wczoraj sprzątałam, bo gości mieliśmy, ehhh.. Słów brak:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry