Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja sama teraz. Moj Ł. zaprosil kumpele ze studiow siedzi na dole ha ha ha hi hi hi a ja pilnuje małego. Wrrrr...co to ma byc a wczoraj pobalował ...
to sobie wypije piwko z soczkiem w samotnosci
mamusia87 pisze:6247151monia555 kochana gdzieś ty była jak cię nie było ? :*
hehe, zgubiłam się w ciemnym lesie pełnym roboty :-) ale już znalazłam ścieżkę powrotną :-)
kittek pisze:Dobra bo się nie wyrobię. Jedziemy łososia upolować.
że what ???
kto to wymyślił żeby w piatek pracować? Od dwóch godzin nie zrobiłam nic poza wypiciem kawy i zjedzeniem pysznego sniadanka-
no nie wytrzymam z Tobą...znajdzie się tam dla mnie etat ? :-)
ja też dziś w robocie zaległam, a popołudnie spędziłam z moją cudowną kochaną rodzinką :-) Hancik jest coraz bardziej ruchliwa, tylko nie wiem czemu ona pełza do tyłu...nocki też zarywamy, ale koleżanka, która ma 2 mce starszego synusia pisała mi ostatnio, że jej bąbel w 7mym mcu też nocki zarywał, więc może to jakaś przypadłość niemowlaka :-)...no i pocieszyła mnie, że to przejdzie :-)
no i z nowości - starsza napisała list do Św. Mikołaja...całe 11 pozycji :-)...najtańszy, najbardziej rozchwytywany prezent to "6 paczek plasteliny"... cała rodzina o niego walczy, bo pozostałe są.....hmmmm...wartościowe
...
a najgorsze jest to, że choćbym Wam chciała napisać co ona tam wymyśliła, to nie jestem w stanie, bo takie nazwy, że...
dobrze, że zawsze pisze na końcu listu, że zrozumie Mikołaja, jeśli nie przyniesie jej wszystkich 11 pozycji, aczkolwiek bardzo go jednak prosi aby był hojny :-):-):-)
czyli u nas jak zwykle wesoło :-)