Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Monia, masz zakaz znikania na tak dlugo! Alez mi tych postow brakowalo!no i z nowości - starsza napisała list do Św. Mikołaja...całe 11 pozycji :-)...najtańszy, najbardziej rozchwytywany prezent to "6 paczek plasteliny"... cała rodzina o niego walczy, bo pozostałe są.....hmmmm...wartościowe
...
a najgorsze jest to, że choćbym Wam chciała napisać co ona tam wymyśliła, to nie jestem w stanie, bo takie nazwy, że...
dobrze, że zawsze pisze na końcu listu, że zrozumie Mikołaja, jeśli nie przyniesie jej wszystkich 11 pozycji, aczkolwiek bardzo go jednak prosi aby był hojny :-):-):-)
czyli u nas jak zwykle wesoło :-)
Tutaj dzieciaki takie moze 13-14 letnie w szkole jako zajecia maja opieke nad podobnymi lalkami. Dostaja je chyba na tydzien do domu, trzeba karmic, przewijac, lulac, bawic sie itd. Lalki maja jakies czytniki i wszystko rejestruja, potem w szkole to odczytuja jak i ile czasu poswiecily dziecku. Podobno norma jest , ze lalki sa zaniedbywane oraz notorycznie dostaja wpierdziel.tu jest tego mnogo
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
kiedys czytałam taki artykuł o dzieqwczynach co nie mogły miec dzieci i takie lalki kupowały i się nimi opiekowały jak maluszkami .
Smutne
Ale te lalki przerażają
ja bym nie chciala takiej lalki nawet za darmo