Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem kiedy się z tym wszystkim ogarnę...

a u mnie okresu na horyzoncie nie ma...a powinnam dostać bo karmię już coraz mniej..biore cerezette/azalie i czy to mnie dyskwalifikuje aaa?
ja odstawiłam i nie mam... no chyba sobie wybrakujęKamisia bierzesz tabletki bez przerwy i wtedy okresu niet. Jak chcesz okres odstaw tabletki bo cerazette i azalia zatrzymują @

Jak ja bym tak chciała... szkoda, że Jola już nie ma drzemki w ciągu dnia:-(Witam,
uwielbiam takie chwile w ciągu dnia - obie dziewczynki śpią. Tak, wyrodna matka ze mnie, ale jak śpią to są takie kochane![]()

to twoja mała niezła modelka musi być super szczuplutka przy tym wzroście
Dziewczyny poleglam.Mam dosc tych wieczorow i nocy.
Witam,
uwielbiam takie chwile w ciągu dnia - obie dziewczynki śpią. Tak, wyrodna matka ze mnie, ale jak śpią to są takie kochane![]()
Hej
B zasnąl, więc korzystam z chwili.
Napisala dzisiaj do mnie filonka. Wkleje Wam sms-a od niej. " Czesc tu filonka z bb. Chciałam uprzedzic, ze nie bedzie mnie jakis czas bo po tym uczuleniu na antybiotyk, wczoraj zabrała mnie karetka w zlym stanie. Po paru godz. mnie puscili, ale znow sie zle czuje i tak bujam sie od szpitala do domu rodzicow."
dziewczyny trzymajcie jutro o 9:30 kciuki za mnie!! nie idę jutro do pracy, ale za to idę na rozmowę kwalifikacyjną... heh... oby się udało...!
a właśnie... a propo cytrynówki... brat mi załatwił spirytus... 5l za 110plnbędę pędzić cytrynówę
![]()
No właśnie... przyszłam do pracy, pacnełam druga kawę i co? I dalej śpię, tyle że z otwartymi oczami :-(
Barteq pospał sobie do 7:00 (od 19:00) jednym ciągiem, więc teoretycznie mieliśmy kiedy odpocząć, ale chyba to przesilenie jesienne mnie wykańcza :-(
hahatez umieram, kawka nie pomaga, dopalacze zamknęli, jak tu zyć:-):-):-)
aga moze tez za dlugo spalas tak jak aniez:-) co?Witam
więcej nie pamiętam... jakoś mi sie ciężko myśli...