Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę!! Pewnie spała tak długo, bo umówiła się z Lenką, że się wyśpi za obie i w związku z tym Lena już nie musiała spaćCud normalnie. Kostka wczoraj spala od 18:30 do 22:30 i od 23:30 do 6:30
nie potrafię się przyzwyczaić...

Kittek, no moja Lena śpi tak kiepsko tylko jak ząbki się przebijają. Przy dwóch dolnych wychodzących równocześnie zarwała 3 noce, a teraz idą górne i dziś trzecia noc do zaliczenia. Mała właśnie padła - uff.. Mam nadzieję, że limit nieprzespanych nocy się szybko wyczerpie;-) Profilaktycznie sama zaraz zmykam pod prysznic i lulać. DobranocElvie ale się uśmiałam!!!
Moja szwagierka też ma Lenkę (ma 2 miesiące) i sypia im ostatnio po 7 godzin w nocy i w dzień ze dwie. Maja w tym wieku spała z 18godz więc różnica jest ogromna, ale twoja Lenka generalnie tak kiepsko nie sypia więc nie jest źle))
Aniam pod kołdrą z pierza... cholera zastanowie się nad tym co ty mówisz... i ciepło jest pod nią?? bo ja zmarzluch jestem...

Mlodszy pada o 19:00 i wstaje o 7:00, Starszy pada o 19:30 i wstaje o 6:30 (do przedszkola, w weekend spi dluzej).Agnieszka- rozpinana koldra jest super. Mozesz ja tez dostac w Jysku.