reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziękuję za troskę i pamięć.
Postaram się częściej odzywać
Cieszę się ze maluchy już lepiej śpią -ja zawsze budzę się z lękiem jak Ala śpi do rana:-p nie potrafię się przyzwyczaić...
Jeśli chodzi o tarczycę to mam nadczynność i cóż -leczenie.
Miłej nocy mamusie i dzieciaczki:tak:

A kołdrę spinaną też mam -reeewela -dla zmarźluchów super:tak:

Elvie ale się uśmiałam!!!
Moja szwagierka też ma Lenkę (ma 2 miesiące) i sypia im ostatnio po 7 godzin w nocy i w dzień ze dwie. Maja w tym wieku spała z 18godz więc różnica jest ogromna, ale twoja Lenka generalnie tak kiepsko nie sypia więc nie jest źle :)))

Elvie ale się uśmiałam!!!
Moja szwagierka też ma Lenkę (ma 2 miesiące) i sypia im ostatnio po 7 godzin w nocy i w dzień ze dwie. Maja w tym wieku spała z 18godz więc różnica jest ogromna, ale twoja Lenka generalnie tak kiepsko nie sypia więc nie jest źle :)))
Kittek, no moja Lena śpi tak kiepsko tylko jak ząbki się przebijają. Przy dwóch dolnych wychodzących równocześnie zarwała 3 noce, a teraz idą górne i dziś trzecia noc do zaliczenia. Mała właśnie padła - uff.. Mam nadzieję, że limit nieprzespanych nocy się szybko wyczerpie;-) Profilaktycznie sama zaraz zmykam pod prysznic i lulać. Dobranoc

Aniam pod kołdrą z pierza... cholera zastanowie się nad tym co ty mówisz... i ciepło jest pod nią?? bo ja zmarzluch jestem...

Aga ja jestem zmarźlak i do tego mieszkam w domu gdzie jest zimno obecnie mamy 20 stopni . I naprawde jest mi ciepło .
Już szukam
Do tego ja bardzo lubie te kołdry bo one sztuczne i można je prać latem czesto prałam i na słoneczko w zime rzadziej ale jednak też piore .
jest ich sporo
one sa oznaczone skalami ciepła . ta ma np 1plus 3 ta jeden na lato 3 to ciepła
IKEA | Kołdry i poduszki | Kołdry | IKEA 365+ MYSA | Kołdra, skala ciepła 1+3

IKEA | Kołdry i poduszki | Kołdry | MYSA RÖNN | Kołdra, skala ciepła 1+3

IKEA | Kołdry i poduszki | Kołdry | MYSA STRÅ | Kołdra, skala ciepła 1+3

ja mam tą za 129 zł tam się włazi i można sobie wybrać inne wymiary .
ogólnie mamy wszystko do łóżek z ikea.
Mate na materac , całe łóżko , kołdry poduszki pościel . Ja lubie te rzeczy i cenowo nie zwalają z nóg kazdy znajdzie coś co mu pasi cenowo

Ewka- i jak egzamin? Kciuki byly zacisniete :-)
Agnieszka- rozpinana koldra jest super. Mozesz ja tez dostac w Jysku.
Elvie- nie zazdroszcze przezyc!
13x13- ja tam sie szybko przyzwyczailam do przespanych nocek :-p:laugh2: Mlodszy pada o 19:00 i wstaje o 7:00, Starszy pada o 19:30 i wstaje o 6:30 (do przedszkola, w weekend spi dluzej).

ZImy cd., ale fajnie jest :-) Kubie sie podoba, na sanki chodzi :-)

Agnieszka- rozpinana koldra jest super. Mozesz ja tez dostac w Jysku.

ja mam ja mam taka jest boska!!!!!!!!!!!!! w sumie to jeszcze śpię pod jedną warstwą i mi cieplusio ale niebawem trzeba będzie dopiąć drugą.

u nas dzisiaj nie padało za to mróz przypomniał o sobie.

hej dziewczynki
Aktualna prognoza z Białegostoku -15'C, Lekki śnieżek, Wiatr wsch. o prędkości 29 km/h, Wilgotność: 64% ogólnie mówiąc piździ jak w kieleckim ;-)

my już od miesiąca śpimy pod podwójną kołdrą bo ja jestem straszny zmarzlak. Puchowej nie mogę mieć w domu bo jestem okropnie uczulona na pierze i dla mnie spanie pod taką kołdrą to wyrok śmierci.
Wczoraj robiłam na obiad karkówkę z kapustą kiszoną jest przepyszna lece wstawić przepis na kulinarnym :-)

reklama
Witam;-)
U nas od rana odgarnianie śniegu, bo wyjść z domu nie możemy, tak na zasypało:/
Noc niezła. Lenka teraz śpi, więc biorę się za składanie prania i prasowanie, którego nie znoszę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry