reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
hej
my po spacerku. narazie tylko sie witam.pozniej nadrobie.
noc do d....y. maly co godz sie budzil i nie zeby plakac czy jesc tylko skakac po luzeczku. i w dzien tylko godz pospal. jestem padnieta.

Dziewczyny mam mega prośbę która jest z okolic Olesna? Jak tam wyglądają drogi?? Maż miał wracać przez Łódź ale na rmf24 znalazłam że łódź totalnie zatkana jest ... jak jest w rzeczywistości.. Prosze o szybką odpowiedź bo mąż musi w razie czego jakiejś innej drogi do domu szukać zeby nie utknąć

Joł joł joł- mroźne joł...widzę że zima zawitała wszędzie- u nas też sporo na minusie i od rana sypie sypie i końca nie widac...Ledwo co się do pracy dostałam bo jeszcze jakaś zamieć mieliśmy w gratisie:) Na szczęście jutro mam wolne.
Widzę że o większość tematu to kołdry i kocie szczoszki- kota nie mam, kołdre mam całkiem nie zła i jest ok:)
Mały mi własnie padł na drzemke, mam nadzieje ze zaraz się obudzi bo nie uśmiecha mi się potem z nim walczyc do 22
lece na reszte watków :)bay

reklama
Hej, hej;-)
Dziadka nam dzisiaj do domu wypisali, więc w domu radość, ale na krótko. W sobotę jedzie do szpitala do Legnicy, ma tam załatwioną salę i badania specjalistyczne.
Lenka super grzeczna, ale nadal nie śpi. Po kąpieli na huśtawie zrobiła olbrzymią qpę i teraz się na bujaku buja bawiąc stopami - ostatnio to jej ulubione wieczorne zajęcie. Przy okazji jak się na nią spojrzę to sprzedaje mi zabójczo piękne uśmiechy - zalotnica jedna:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry