Uff.. dziecko śpi. Mama z siostrą były u nas 2,5h i tak wybawiły młodą, że po kąpieli pocycała i natychmiast usnęła

Już nie pamiętam, kiedy tak było, bo ostatnio wciąż dawała czadu do 22.00
Kingunia - park rewelacyjny! I nie miej wyrzutów w związku z tym, że musisz odpocząć. Ja do noworocznych postanowień dopisałam regularne chodzenie do sauny i na masaże. Czas dla siebie też jest nam potrzebny!
Zielona - ja karmię, więc @ jeszcze nie miałam, ale teściowa mi opowiadała, że po urodzeniu M. miała tak obfitą @ i to zlekceważyła aż padła i jej w szpitalu krew podawali, więc polecam Ci wizytę u lekarza. Pij dużo, aby się nie odwodnić i to żelazo łykaj profilaktycznie;-)
Te, które potrzebują kasy mogę zaprosić do współpracy. Szczegóły na privie.
marta - Lenka też chusteczki uwielbia, ale uważaj, bo z niektórych przy dłuższym miętoleniu farba złazi
My nadal nie wiemy, co z Sylwestrem. Miałam w biurze imprezę na ok. 20 osób robić, ale frekwencję miał zorganizować głównie jeden z kuzynów M. i jakoś tak lewo to tematu podchodzi. Najpierw się napalił, a teraz M. codziennie dzwoni i pyta i już się wkurzył i mówi, że nie będzie dzwonił, bo to tamten miał oddzwaniać. Nie znoszę takiego szykowania się na ostatnią chwilę, więc chyba puścimy gdzieś teściów i zostaniemy sami w domku, a odbijemy sobie 5 marca na balu z okazji 20-lecia Oriflame:-)