Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Okna się myją a ja piję kawe .
Jade dzię torta zamówić![]()
a ona dostałą Hepavax Gene

witam
sie
i przepraszam ale narazie bez nadrabiania
mialam troche zabiegany weekend
bo zjazd
a potem prosto ze szkoly w sobote maz z dziecmi zabrali mnie w moje rodzinne strony do babci i dziadka na 50 rocznice slubu
a wiec sobota masza i wesele
a w niedziele poprawiny
alez sioe objadlam
moja diete szlag trafil i tylko wyrzuty sumienia zostaly
a dzis od rana szykowalam córcie na jej pierwszy dzien w przedszkolu
teraz musze chate ogarnac bo mlody zasnal i o 12:30 musimy isc do przedszkola po Hanie, bo to pierwszy dizen i nei chce ja na dluzej zostawic
maz zdal relacje ze chetnie zostala i bylo bez placzu bo ona garnie sie do dzieci bo jej tego brakuje
jaja moga byc jedynie z posilkami bo to straszny niejadek
no ale zobaczymy
cisza w uszach mi dzwoni jak narazie![]()
ja wszystkie problemy jakie mam z Ola moge podciagnac pod powiklania po Euvaxie(Problemy neurologiczne należą do skutków ubocznych, dziwne niepokoje dziecka, płacze, drgawki, nieprawidłowości w rozwoju, problemy z napięciem mięśniowym, kłopoty trawienne, ulewanie, chlustające ulewania, alergie)... tym ja zaszczepili po porodzie.:-( w dzialaniach niepozadanych sa wymienione wszystkie rzezy ktore ma Olka najgorsze jest to ze w wiekszosci szpitali nie pytaja nawet rodzicow o ich zdanie na temat tego czy szczepic dziecko czy nie. no moze w prywatnych klinikach, ale mnie na taka nie bylo stac. tymbardziej ze ta szczepionka pare lat temu byla juz wycofana ze sprzedazy nawet w Polsce. tacy naciagacze szczepionkowi sa straszni. ja mam wrazenie ze moja neurolog chce wyrazic zgode na szczepienie Oli "bo tak". jak ja na ostatniej wizycie pytalam o rozne rzeczy to nie wyjasnila mi niczego tak zebym byla spokojna. jak pytalam o szczepionki skojarzone to powiedziala mi tylko "wie pani sa rozne szkoly w tym temacie". no i jak ja po takiej odpowiedzi mam spokojnie zaszczepic mala? mamy zwolnienie ze szczepien do maja, pozniej zobaczymy. ale najprawdopodobniej bede szczepienia odwlekac. Nie chce obciazac organizmu Oli, przynajmniej teraz kiedy uklad nerwowy walczy i probuje sie torowac. napewno zaszczepie ja na rozyczke, bo dla dziewczynki to jednak wazne szczepienie, ale to i tak z czasem.
wlasnie znalazlam cos takiego Wstrzymana dystrybucja szczepionki Euvax B
kittek trzymam kciuki
aniam jak baba skonczy te okna to wyslij ja do mnie:-)
kittek kciuki zacisniete![]()

nie nadrobiłam wszystkiego
Julka śpi - padła - miałam dzisiaj coś w rodzaju histerii dwulatka - moja Julka jak nie dostała tegoczego akurat chciała w tej chwili położyła się na podłodze zaczęła krzyczeć tupać nogami.
A co do szczepionek - powiedzcie mi będzie szczepić na odrę, świnkę, różyczkę??
Wystraszyłam się okropnie, nie wiedziałam co z nią robić, rozebrałam, otuliłam grubym kocem, siebie tez bo ja też cała brudna byłam, i siedzimy w kocu i się tulimy.. No i M. zaraz przyjechał, Lenka się uspokoiła, ubraliśmy ją i zasnęła mi na rękach. Bidulka moja. Chyba dzisiejsza rybka jej zaszkodziła,bo rybą zwymiotowała. Dziwne, bo już kilka razy jadła i nic jej nie było.. Teraz skupić się na niczym nie mogę i co chwilę do niej biegam zaglądać..