reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Martuś, napisz jak po wizycie.
A nam p dr przedłużył rehabilitację na kolejnych 10 godz, a poprzednio mówił, że nie będzie już trzeba :crazy: i jeszcze powiedział, że Paulinka ma zaburzenia SI :szok: no ale ja to wiem od dawna, bo trochę pojęcia mam rehabilitując dziecko już prawie rok :no:
Pediatra dała skierowania na mocz i krew, na wadze Paula fikołki odstawiała, wyszło coś ok 7kg :no: liczyłam na więcej :-(
Idę kserować dokumenty do świadczenia pielęgnacyjnego...

Ostatnia edycja:
Witojcie paniusie!

wpadłam tylko się przywitać i złożyć maluszkom najlepsze zyczenia w dniu dziecka!! oby wszystkie dzieciaczki zdrowo rosły i zawsze były szczęśliwe!

neta z prawdziwego zdarzenia dalej nie mam, doszłam do wniosku, ze najpierw się muszę trochę odrobić, bo jak wsiąknę to nic nie ruszę, uciekłam do mamuśki i pisze wreszcie magisterkę, mam nadzieję ze w czerwcu uda mi się obronić i będzie choć z tym spokój, poza tym przy chałupie tyle jest roboty, że ręce opadają, a i chłopaki dbają zebym się nie odzwyczaiła od łażenia po lekarzach, Stasiowi zaczęły się problemy z dusznością jak u Jerza, też jest na sterydach, bo jak go nie dusi to strasznie kaszle...

mam nadzieję ze u Was wszystko dobrze!

miłego dzionka!

OKazalo sie, ze te zniszczenia, o ktorych pisalam wczoraj, sa wynikiem dzialania traby powietrznej, ktora przeszla podczas gradobicia 2km, od domu, w ktorym mieszkamy :szok: Chyba czas sie pakowac.

reklama
wpadłam złożyć dzieciolkom najlepsze życzenia z okazji Dnia Dziecka i pochwalić się że mój Antoś zaczął chodzić, tzn biegać. Wywala się przy tym co chwila ale ma przy tym tyle radości że aż miło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry