natalii177
Początkująca w BB
Witajcie
pewnie, że to ruchy maleństwa
z synkiem czułam je od 16 tyg, teraz czuję je od 15 tygodnia:d
cudowne uczucie!!
Pozdrawiam
pewnie, że to ruchy maleństwa
cudowne uczucie!!
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny,czy wy juz wszystkie czujecie ruchy??

Ja czuję sporadycznie ruchy od 14 tygodnia ale to moja druga dzidzia. I to właśnie jest takie delikatne mizianie. Dzisiaj już nie plamię ale cały czas boję się chodzić do łazienki. Ehhh chciałabym żeby już był kwiecień albo przynajmniej taki etap ciąży że dzidziuś byłby już bezpieczny.
ja mam strasznie slaby sen zwlaszcza w ciazy - musi byc cisza i spokoj bym mogla zasnac..... a teraz czuje ciagle dotykanie - kocham mojego Dzikuska ale nie wyobrazam sobie co bedzie pozniej...
Witaj kasiapucha
Na NK mam opis 14 z 40(o ciąży wiedzą przyjaciele nie znajomi--podkreślam) i jakieś 50% moich znajomych pyta o co chodzi.
Czy świadczy to o nich cz o mnie , że mam takich znajomych?![]()
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było miałam krwiaka i leżałam 7 tygodni. Teraz już chodzę bo krwiak się wchłonął ale było bardzo niewesoło. Wczoraj troszkę plamiłam pewnie dla tego że podniosłam miskę z praniem a nie powinnam, durna baba ze mnie.![]()
Ehhh chciałabym żeby już był kwiecień albo przynajmniej taki etap ciąży że dzidziuś byłby już bezpieczny.
Cześć dziewczyny, trochę mnie nie było miałam krwiaka i leżałam 7 tygodni. Teraz już chodzę bo krwiak się wchłonął ale było bardzo niewesoło. Wczoraj troszkę plamiłam pewnie dla tego że podniosłam miskę z praniem a nie powinnam, durna baba ze mnie.Ja czuję sporadycznie ruchy od 14 tygodnia ale to moja druga dzidzia. I to właśnie jest takie delikatne mizianie. Dzisiaj już nie plamię ale cały czas boję się chodzić do łazienki. Ehhh chciałabym żeby już był kwiecień albo przynajmniej taki etap ciąży że dzidziuś byłby już bezpieczny.