dziewczyny,a gdzie wy czujecie te kopniaczki tak na dole,bo nie wiem,czy to,to jest to i nie wiem,czy sie cieszyc

)
Ja czuje z prawej strony caly czas Mala. Od samego poczatku i pierwszych motylkow. Nawet na wizycie u poloznej jak nie umiala tetna znalezc ja ja nakierowywalam gdzie jest dzidzius, i od razu bylo slychac serdusio.
Dziewczyny, a ktoś Was już
rozpoznaje? Bo ja dziś zostałam rozpoznana po raz drugi jako ciężarna i po raz pierwszy ustąpiono mi miejsca.
U mnie juz chyba nawet bez wiekszego przygladania sie widac. W Polsce jak mijal mnie ktos znajomy to od razu wzrok mu lecial w kierunku brzucha, mimo kurtki....
Katik- dotarliście już? Jak samopoczucie?
Jestesmy 

Dzieki Kochane za kciukasy, masowo poslalyscie pozytywne mysli i pomoglo. Jechalismy duzo dluzej, z wieloma postojami podczas ktorych spacerowalam, ze spaniem... Dodatkowo teraz bralam nospe na skurcze, luteine na podtrzymanie, cos na rozrzedzenie krwi by zatory sie nie robily... no i leki na angine... TZ sie smial, ze ilosciowo bralam zestaw 80latki

Nie jest ideanie, wiadomo, ze przez 2 dni brzusio wytrzeslo mi na maxa, ale w porownaniu z tym co bylo 2 tygodnie temu czuje sie duzo lepiej. Mimo tego uciekam zaraz i zamierzam lezec caly wieczor i jutro odpoczywac. Od poniedzialku mialam isc do pracy, ale jakies dodatkowe 2 dni wolne sobie zrobie. Nie bede sie przemeczac.
Buziaki dla Was Mamuski- czytalam, ze coraz wiecej z nas ma to szczescie i czuje dzidziusie. Moja Mala w czasie podrozy brykala jak szalona, ale to dobrze, w tamta strone nie czulam jej wogole, i sie martilam, teraz przynajmniej wiem, ze wszystko dobrze....