ja nie wiem co z tymi wyjazdami do Polski, bo kazda z nas ma jakiegos pecha, kurde, az sie boje na swieta jechac... i sie zastanawiam, no nie wiem, dobrze ze juz jestes w domuCzesc Kwietnioweczki :-)
Ja wrocilam w koncu z PL, ale wakacje byly nie udane dla mnie. Od samego pcozatku pech mnie przesladowal. Najpierw zaczely mnie zeby bolec i przez 3 dni zaden dentysta, ani chirurg nie byl w stanie sie wyznac o co chodzi. W koncu sie okazalo, ze to 6-tka i tak jestem ubozsza o jednego zabka. Bo na kanalowke lekarz sie nie zgodzil przy moim oslabieniu i ostatnio pojawiajacych z niewiadomego powodu omdleniach. Jak juz zeby mnie przstaly bolec to dostalam zapalenie zatok i tak wracalam dzis zestresowana samolotem, ze przy ladowaniu mi z bolu glowe rozsadzi, ale na szcescie antybiotyk zaczal dzialac i dalo sie zniesc to pobolewanie..

moj brzuch tez nie jest zbyt duzy, w pracy nadal mi mowia ze nic nie widac, wieczorem widac bardzíej, mi sie wogole wydaje ze wczesniej bylo u mnie wiecej widac niz teraz, i schudlam teraz 1 kilo, takze jestem 3 na plusie, ale nie ma sie co martwic juz niedlugo bedziemy wielkie! ja juz sie doczekac nie moge!Dziewczyny która mam mały brzuch? mój podniósł się do góry i znowu wchodzę w moje normalne spodnie -nie mam ani jednej ciążowej rzeczy:-( ważyłam się wczoraj -mam 1,4 na plusie (nie jak ostatnio 1,9)... 17t3d to już chyba mógłby rosnąć co?????? od tego zdjęcia na zamkniętym nic się nie zmieniło....a minął tydzień
no super! gratuluje!!KOCHANE I CZUJE MOTYLKI WŁAŚNIE NASZ MALUSZEK SIĘ RUSZA:-) HURRRRRA EKSTRA UCZUCIE:-)
u mnie jeszcze nie az tak zimno, mrozu nie ma wogole i 11 stopni na plusie, ale mi smaka narobilas na ta babke, uwielbiam! a szczegolnie taka mojej mamy roboty...mniamU mnie zimno strasznie....mróz jak sialalala...kałuże pozamarzane, ale mimo to wybrałam się na 1.5 godzinną wycieczkę po mieście. a reszte popołudnia odpoczywam i jem ....właśnie zaliczyłam pół babki waniliowo kakaowej i gorącą czekoladę z goździkami.....pycha![]()
pozdrawiam wszystkie kwietniowki

Nie kazda kobieta przybiera "ksiazkowo", bo nawet norma jest rozna (najbardziej popularna to chyba 12-18kg) w zaleznosci od wagi poczatkowej i czegos tak jeszcze... Wazne ze Kropek prawidlowo rosnie i tyle
chyba zawału dostanę