reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nata ty byś pasowała z tym spaniem z moim małżem , on też twierdzi że jak za długo śpi to go głowa boli.

ooooo, to ja też tak mam...a myślałam, że ze mną coś nie tak :nerd:....

Martuś, zdrowia dla Ciebie, miłości, spokoju i duuuuuuużo wytrwałości. Silna babeczka jesteś, dajesz sobie świetnie radę i tak trzymaj. Zrób coś czasami dla siebie i pamiętaj o nas. Cieszymy się, że jesteś :-)
Gosia, gratuluję fasolki, teraz dopiero, świadomie, kiedy oficjalny suwaczek się pojawił :tak:

Elvie, zdrowia więc życzę, oby zatoki, gardło i inne chorubska Cię nie dopadły.

lecę doczytać co u naszej Elli...

reklama
Marta dużo zdrówka i siły przede wszystkim dla Ciebie, bo to teraz najważniejsze i oczywiscie spełnienia marzeń :tak:
Ella myślę o Tobie. Trzymaj się.
Iza &&&&&&&&&&

U mnie dzień świstaka, do pawienia doszedł katar i stan podgorączkowy. Spadam bo zła jestem, muszę jakieś ciacho na odstresowanie zjeść i wziąć się za kolejne pranie :no:

Marta- sto lat i spełnienia marzeń
U nas dzisiaj koszmar- Antek od 11:30 wył z przerwami do 3. Nie chciał usnąć bo sobie o smoku przypomniał no i chyba zaczeło się coś dziać z 5 bo wkładał łapki do buzi tam do tyłu i aż się zanosił od płaczu. Ewidentnie go tam boli bo po ibupromie się uspokoił. Zasnął mi na rękach dopiero o 15 - już miałam chęć dać mu tego smoczka, ale nie chce z niego bałwana robić. Przemęczył się już 4 dni i dał rade więc nie chce do tego wracać,chociaż serce mi pękało.

Wczoraj ogarnełąm chate dzisiaj tylko dokończyłam,mimo mrozu krótki spacer przed południem zaliczyliśmy, no i już o 8 zabrałam się za gotowanie obiadu. Teraz zrobiłam sobie kawe i zabieram się za czytanie książki bo wczoraj sobie sprezentowałam w ramach mojego postanowienia noworocznego- 1 książka co miesiąc :)
Ella- myślami cały czas z Tobą
Iza-dasz rade- kciukasy zaciśniete
Elvie- zdróweczka
Dorotka- zdróweczka dla Pauli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry