AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witam :-)
Aniez cieszę się że wyniki B. są ok
z morfo też będzie dobrze!
Zielona tom się usmiała
jak tam Kostka spała ci w nocy? No i trzymam kicuki za to żeby nie było problemów z powrotem do polski.
Wlaśnie gdzie dziewczyny?? 13 odezwała się na społecznościowym....
Mężowie... mój ugotuje jak jest w domu, sprzątnie jak mu powiem, dzieciakami się zajmie, do zmywarki wrzuci jak on kuchnię zajmuje... generalnie narzekać nie mogę...Chlopaki sprzątaja swój pokój...znaczy zabawki. Każdego wieczora musza wszystkie być w pudłach i na półkach inaczej nie ma zmiłuj i matka chodzi i zrzędzi póki nie ma porządku ;-)
Ide po kawe bo M. mi dzisiaj pobódki regularnie urządzał...
Aniez cieszę się że wyniki B. są ok
z morfo też będzie dobrze!Zielona tom się usmiała
jak tam Kostka spała ci w nocy? No i trzymam kicuki za to żeby nie było problemów z powrotem do polski.Wlaśnie gdzie dziewczyny?? 13 odezwała się na społecznościowym....
Mężowie... mój ugotuje jak jest w domu, sprzątnie jak mu powiem, dzieciakami się zajmie, do zmywarki wrzuci jak on kuchnię zajmuje... generalnie narzekać nie mogę...Chlopaki sprzątaja swój pokój...znaczy zabawki. Każdego wieczora musza wszystkie być w pudłach i na półkach inaczej nie ma zmiłuj i matka chodzi i zrzędzi póki nie ma porządku ;-)
Ide po kawe bo M. mi dzisiaj pobódki regularnie urządzał...
. Męża mam w domu trzeci tydzień na zwolnieniu, moje zdrowie też zaczyna się sypać także włuczymy się po lekarzach na zmianę albo załatwiamy wszystkie zaległe sprawy bo od poniedziałku M prawdopodobnie wraca do pracy. Muszę uciekać bo mój pierworodny sobie przypomniał że ma do dokończenia pracę a za 40 min ma autobus
:-):-):-)