Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, a jak mu mowi ze ma tak nie robic to sie wscieka i wrzeszczy> dobra, koniec dyskusji! No to wtedy mnie kurwica pospolita dopada i leci mniej wiecej w ten desen: ty chyba zapominasz czyje to jest dziecko! Masz racje koniec dyskusji, bo albo bedziesz robic tak jak ja mowie, albo costam - zalezy co wlasnie sie dzieje i o co jest wojna... Teraz to zaczal juz sie pytac jak ubrac dziecko na dwor, bo jeszcze kilkanascie dni temu byly rajty, jeansy, t-shirt, bluza i kurtka...
Jejku, mam nadz, że to tylko 1-razowa wpadka, a nie zapowiedź powrotu koszmarów nocnych:-
co to w ogóle za metody wychowawcze? a potem dzieciak będzie chodził zastraszony i zakompleksiony

a nie bolą go wychodzące 5??
) a on mi nie i w ryk...wczoraj mnie mąż oświecił że to może...ZĘBY... M. zapytany czy bola go ząbki stwierdził eby ała pik i pokazał w buźkę... a matka durna przez 2 noce dziecko męczyła 
Na kulinarnym już wiele razy wrzucałam, bo ciągle w tego przepisu robię: Racuchy drożdżoweElvie podaj przepis na racuszki bo mi smaka nimi narobiłaś mmmmniam