reklama

Kwietniówki 2010!!!

Uff.. zmobilizowałam się i spakowałam torbę do szpitala. Jeszcze mi kilka pierdół brakuje, ale to co najważniejsze to już mam. dzisiaj jedna z majówek z ciążą młodszą od mojej o 1 dzień usłyszała od gina, że w ciągu 2 tygodni na 100% urodzi, więc się wystraszyłam i stąd to pakowanie:-D Lenka kochana dopakowała mi swoją Zuzię:happy2:

reklama
Witam wieczorkiem

Zwijam się z bólu przez ten dziadowski kręgosłup :no:a dopiero jutro mam umówiony masaż, chodzę zgięta w pół i nie wiem w jakiej pozycji dzisiaj będę spać. Kurna akurat teraz przed świętami dziadostwo musiało mnie chwycić jak tyle roboty w domu :wściekła/y:

U nas słodycze w szafka są ale jak dzieciaki nie mają ochoty to nieraz leżą i z miesiąc :tak:

Elvie coś czuję że dzisiaj Lenka też za wcześnie nie pójdzie spać ;-) Brawo dla Lenki a co tam ma czekać aż rodzice ją nakarmią:-)

Agnieszka i jak tam zakupy udane?

Salamandra mam nadzieję że ta wysypka u małego to nie AZS i szybko zejdzie. I jak kolorek spodobał się?

gosia23 fotki proszę zrobić ale już ;-)

Filonka zdrówka

gosiek przyznam się że dzisiaj chłopcy spisali się na medal :tak:

aga2010 oby dzisiejsza nocka była spokojniejsza.

Wronka jak tam kurka?:-)

Anna współczuję takiego zabiegania ale pomyśl że za kilka dni słoneczko, ciepełko :tak::-) i spokój;-)

Spokojnej nocy

Gosienko, oby bol szybko zniknal...

Ogladam sobie 6 odc. przepisu, a tu jak mi system sie nie wywali... chcialam sobie dokonczyc ogladac, a tu dupa zbita, bo serwer tvn odmawia mi dostepu. chyba pojde spac

hej,
ja już po małej drzemce:blink:
Pogoda u nas była tak piękna, że wróciliśmy z podwórka dopiero na bajkę.
Elvie nic tylko się relaksować, bo za parę dni nie będziesz miała jak.
gosienko zdjęcia zrobię jutro, dziś nie mam już siły. Bólu współczuję, wiem co oznacza, bo często też mam, oby masaż pomógł.
Ze słodyczami u nas jest tak, że mały nie ma na nie parcia. Może dlatego, że ja nie zabraniam. Ma ochotę to dostaje, a co dzieciństwo takie krótkie:-D :-D chociaż mam to szczęście, że moje dziecko woli owoce.

No to się zrelaksowałam - porządkując papiery:baffled: Chyba syndrom gniazda mi się włączył, czy jak to tam zwą;-)
Sama siebie nie poznaję, ale korzystam i tym sposobem mam w szafkach porządek jak nigdy wcześniej:-D
No, ale dość na dziś, lecę się myć,brzuch oliwkować i lulać;-)

reklama
Witam
moja Natalka nawet nie lubi czekolady od razu ją wypluwa :tak: co innego guma mamba albo żelki są pycha . W ogóle moje dziecko ma specyficzne kubki smakowe, które uwielbiają tran i wszystko co podobnie smakuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry