annaoj kce
08.06/04.10/09.13
witam w ten słoneczny dzień, od razu wszystkiego się chce:-) Gosia ja się muszę do Ciebie przenieść, miałabym 2x więcej powera, Alicja z Ami pewnie by się dogadały;-)
B się jakoś ogarnął, więc mój dzisiejszy fryzjer aktualny. A potem jak mi szybko pójdzie to jeszcze na kawę z koleżanką wybędę.
Elvie jak to zleciało
to już lekka perwersja by była;-) Mam nadzieje, ze masaż pomoże.
uciekam
B się jakoś ogarnął, więc mój dzisiejszy fryzjer aktualny. A potem jak mi szybko pójdzie to jeszcze na kawę z koleżanką wybędę.
Ja ostatnio spakowałam torbę i wywieźliśmy do teściowej, po tym jak po raz kolejny Igor przywióżł mi różne śmieci, czytaj kartki na święta które teściowie dostali, rolki z papieru toaletowego, pudełka po chusteczkach. Mój syn to typowy zbieracz, wszystko mu się przyda, a teściowa pozwala zbierać śmieci, więc ostatnio w odwecie, kazałam Młodemu zapakować wszystko do siatki i powiedziałam, że będzie się tym u babci bawił.Ze słodyczami to u mnie teściowa króluje - w/g niej odbieram dzieciom dzieciństwo, bo nie daję słodyczy o każdej porze dnia i nocy, Ola zdecydowanie antysłodyczowa w/g niej sama się nie upomni o coś słodkiego, bo się boi, bo wie, że ja jestem przeciwko. Gdyby nie ona to dzieci smaku słodyczy by nie znały itp
Zawsze jak przyjeżdża przywozi coś słodkiego, zalega to w szafce, kiedyś się wkurzę, zapakuję w torbę i jej zawiozę
Uff.. zmobilizowałam się i spakowałam torbę do szpitala. Jeszcze mi kilka pierdół brakuje, ale to co najważniejsze to już mam. dzisiaj jedna z majówek z ciążą młodszą od mojej o 1 dzień usłyszała od gina, że w ciągu 2 tygodni na 100% urodzi, więc się wystraszyłam i stąd to pakowanieLenka kochana dopakowała mi swoją Zuzię
![]()
Elvie jak to zleciało

to mo daje powera;-)Anna współczuję takiego zabiegania ale pomyśl że za kilka dni słoneczko, ciepełko:-) i spokój;-)
Spokojnej nocy
Hejka
Napiszę tylko że jeszcze żyję...... czyt. bliżej mi nosem do podłogi, tylko małż zadowolony bo się śmieje że to bardzo ciekawa pozycja
Odezwę się po masażu bo teraz nawet pisanie sprawiam mi trudność
Papatki
to już lekka perwersja by była;-) Mam nadzieje, ze masaż pomoże.
uciekam
Lenka kochana dopakowała mi swoją Zuzię
:-) i spokój;-)