reklama

Kwietniówki 2010!!!

Do szczęścia doszła mi biegunka, z czopem akcja się nie rozwija, brzuch nie boli, więc jestem dobrej myśli.
Moja gin. nie odbiera telefonu:wściekła/y: od rana się do niej dodzwonić nie mogę, a chciałam się na czwartek/piątek umówić.
M. mi torbę już dopakował, ostatnie wskazówki co ma mi i Maćkowi do szpitala na wyjście przywieźć dostał.
Lenka jak gdyby nigdy nic Peppę ogląda, uff..

reklama
Elvie ale jaja :-D:-D jak coś to pisz smski:-D
Ja tam nie powiem bym już chciała Maćka zobaczyć . No i daj znać kiedy paczkę przekurierować :-D

Agnieszka ja prałam w poniedziałek , teściowa do mnie czemu piorę przecież święta . ja do niej że nie piorę przecież samo się pierze :-D a teraz mam przynajmniej wsio suche .

Zielona - nie dodzwoniłam się, więc może gdzieś na Święta wybyła i nie wróciła jeszcze, bo ona zawsze oddzwania a dzisiaj głucha cisza. Jutro od rana będę próbować.

Wzięłam prysznic, wydepilowałam się, nabalsamowałam, leżę i pachnę:-D Maciek się przeciąga, brzuch ma momentami przez tą jego gimnastykę dziwaczne kształty i póki co jak leżę to nic mnie nie boli:happy2: Poszłabym już spać gdyby nie to, że młoda pindzia szaleje a spała dzisiaj od 14:00 do 16:00 więc w przyzwoitych godzinach.

reklama
Witam się po świętach,
całe święta nic nie robiłam więc dziś będę siedzieć po nocy,ale warto było bo odpoczęłam w końcu.
Powiem wam,że lenia mam jak stąd na koniec świata.
U nas mimo kiepskiej pogody w święta, humory dopisywały. Małż się nie wykurował i do dziś przeziębiony chodzi,mnie też męczyło przeziębienie,ale jest lepiej.
Majka dała nam pospać, choć budzi się szogunek mały nad ranem na mleko, później śpi z nami słodko się wtulając. Dziś rano jak się obudziłam to patrzyła mi się w oczy pchełka kochana i pyta się mnie: 'wyspałaś się? Maja się wyspała. Idziemy na dół'.
Zmykam do prac moich maturzystów. Jeszcze miesiąc i będę miała luz bo 14godz mi odejdzie w tygodniu, a wliczając sprawdzanie i inne bajery to ponad 20 :)))

Elvie mi czop odchodził dwa tygodnie więc mam nadzieję,że u ciebie też tak będzie i Maciuś poczeka jeszcze trochę w brzuszku :):tak:

Spokojnej nocy kochane!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry