reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zielona J. miał też problem z robieniem kupy do ubikacji (nocnika nie tolerował w ogóle). Z tego co mówił (bo on był wygadany) to bolało go przy robieniu kupy... zresztą do teraz mówi że kupa byla bardzo twarda i go ocierała po tyłku a w muszli jest normalna ciastolinowata... więc nie wiem...
a z pieluchomajtkami to jest tak że czasami J tyle naleje że one przebierają :-( ale może spróbuje następnym razem...

reklama
Dzieki Aniam za link, po poludniu popatrze na Allegro, pojde tez do sklepu czy moglabym wziac na raty, kiedyś kupilam wlasnie na raty laptopa wiec moze bede w ich bazie i dostane kiedy jestem na wychowawczym...

Pogoda sie skiepscila, chlodno, szaro, wieje i do tego pada:( a my Uciekamy do logopedy, jesli Ola bedzie chciala cos pokazać to moze jakis filmik dla dr Lady nakrecimy...

Milego dnia!

Elvie, pieluchomajty sa swietne, zwlaszcza na spacer, albo na noc. W razie potrzeby opuszczasz toto w dol, dzieciak szczesliwy robi co trzeba - nie ma mowy o wprowadzaniu zametu do glowy szkraba przez zakladanie pieluch. Tyle, ze jak mowi Agnieszka - przeciekaja... Jedno siku jest OK, ale wydaje mi sie iz wiekszej ilosci nie zdzierza.

Ide do starostwa dowiedziec sie jak zalatwic paszport/dowod dla mlodej bez obecnosci malzona. Mam jednak dziwne przeczucie, ze nic mi tu konstruktywnego nie powiedza i bede musiala do Piotrkowa jechac...

beti - spotkanie ze znajomymi bardzo fajne. dzięki.

zielona - aż miesiąc na wyniki cytologii?? i to prywatnie? ja zawsze czekam dwa tygodnie... a te pieluchomajtki to może i my spróbujemy jak już Q zechce współpracować... bo póki co jest bunt na maxa... :errr:

Hejka

Nocka kiepska przez ten diabelski kaszel :wściekła/y: dodatkowo humor do kitu po wczorajszych wiadomościach generalnie bleeee:no: Nie lubię siebie takiej zdołowanej :-( Dodatkowo mieliśmy dzisiaj wieczorkiem gdzieś z małżem wyskoczyć na kolację rocznicową i dupa bo nie mamy z kim dzieciaków zostawić ( nie znoszę jak ktoś zmienia zdanie w ostatniej chwili )

Elvie zdrówka dla M i udanych zakupów. Z piciem z butelki to najbardziej chodzi o to w jaki sposób potem kształtują się zęby no i wiadomo jak dasz butlę w nocy to dziecko zębów nie umyje i jak zęby wrażliwe to próchnica murowana:no:
Jak siostra się czuje?

Zielona biedna Kostka mam nadzieję że na dniach załapie o co chodzi z tą kupą.
Ja też na cytologię czekam miesiąc wszystko zależy gdzie lekarz próbki wysyła.

Beti biorę coś osłonowo więc jest ok. Ja nawet jak wychodzę na chwilę na dół po chleb to jak wracam to Helenka cieszy się tak jakby mnie nie widziała co najmniej tydzień :-D

Agnieszka najważniejsze że badania zrobione i mam nadzieję że już niedługo Janek będzie miał suche nocki.

Isabela ale masz zakręcony tydzień ;-)

Kici super że impreza udana i kaca nie było :-)

Marta mam nadzieję że Olka będzie dzisiaj współpracować.

Kamisia super że impreza udana, teraz musisz gdzieś garaż wynająć aby pomieścić wszystkie sprzęty Antosia:-D

Aniam przyjedziemy przyjedziemy :tak:

Anna jak tam po wizycie ?

Mamusia zdrówka.Super że testy pokarmowe wyszły dobrze, szkoda że tak daleko mieszkasz bo ciocia gosienka już by Natalce mleczko załatwiła ;-)

Aniez szukaj jakiejś ofert i jedziemy:tak:

Miłego dnia kobietki

marta - odtwarzacz CD na raty? To się kompletnie nie będzie kalkulować. Ja na Twoim miejscu popytałabym rodziny i znajomych, czy takiego nie mają, bo w sumie każdy chyba miał, a teraz już nikt z tego nie korzysta i z pewnością chętnie dla Oli odda. Może na FB zapytanie napisz?

gosienko - dziękuję, siostra się czuje lepiej i całe szczęście, bo mama wieczorem przyjedzie, a ja się najbardziej boję o to, że poród się w nocy zacznie i co wtedy z Lenką? Niby ciocia się zaoferowała, że w 30min. u nas będzie i rano Lenkę do klubu zaprowadzi albo ze sobą do szkoły weźmie a mama pierwszym busem przyjedzie, ale wolałabym aż tak nie kombinować.

Gosienka- przykro mi, ze kolacja nie wypalila :-( tez nie lubie, jak ktos odwoluje cos w ostatniej chwili... mam nadzieje, ze nadrobicie :-)

Elvie
- spoko spoko :-) w razie W zabierzecie Lenke ze soba :-p

Kuba o poranku przed lustrem:
- No nie moge zalozyc tej bluzy... no MORELA jasna! :-D

Jutro mamy z Kubula laryngologa, mam nadzieje, ze wszystko w uszkach jest OK.
Wlasnie Anna oj- jak Igorek?

Kuba o poranku przed lustrem:
- No nie moge zalozyc tej bluzy... no MORELA jasna!
laugh.gif

:-):-):-):-):-):-):-)

aniez :-D:-D:-D młody wymiata
elvie przypomnij mi jak nazywa się ta firma prowadząca sprzedaż bezpośrednią w której zamawiasz chemię?
gosienko całe szczęście 15km od nas mieszka wujek który ma krówki i świeże mleczko więc z tym nie będzie problemu:-)

a ja dalej chora i to z dnia na dzień coraz bardziej dzisiaj idę znowu do lekarza bo bez antybola chyba się nie obejdzie

reklama
mamusiu - betterware:-) Zdrówka!!

My po zakupach, o dziwo dzisiaj mnie same babki do kasy dla uprzywilejowanych puściły:-) Kupiłam Lence pieluchomajty Pampers różowe, dla dziewczynek, bo akurat w promocji były;-) Teraz mały skrzat wrócił z klubu i pochłania arbuza, aż jej sok po portkach leci:-D

Zielona - ile Ty za te rossmanowe pieluchomajtki płacisz? My za 20szt. 24,95zł dzisiaj wybuliliśmy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry