reklama

Kwietniówki 2010!!!

mamusia - zdrowia!

elvie - tez cos kolo tego. Jako, ze K zuzywa 1 dziennie (na noc), nie zwrocilam uwagi na koszt.

Konstancja spi juz prawie dwie godziny. Weszla mi na kolana, kazala puscic sobie auta i zasnela... Dziadkowie tez spia, tylko ja nie:no: O mlode sie zaczyna budzic ;-)

reklama
Kuba jesteś powalający :-D ha ha ha Morela jasna :-D tom się uśmiała :tak:
Maonka dobrze że jest choć trochę lepiej :tak:
Mamusiu zdrówka! Nie daj się choróbsku!

Chłopaki ściągnęły do domu... wykończone (ja tam nie wiem czym) akurat jak mama chciała sobie w końcu usiąść i odpocząć :no: maja wyczucie :no: :-D

Witam

Znalazlam chwile i jestem

Gnidka spi po ciezkim dniu bilansowym. Wazy 12 500 i mierzy 90 :-) Bilans oczywiscie wygladal z pania pielegniarka kwoka bo innych slow na nia nie mam dokladnie tak: wazy ....? i oczekiwanie az jej powiem i zczytam z wagi, potem mierzy ... i znow czeka az dziecko do miarki dostawie i powiem, widzi ? TAK, słyszy ? TAK, ladnie chodzi ? TAK to prosze wyjsc i czekac do lekarza (dziecko przy tym uwyte niemilosiernie ) potem weszlismy do doktora na srenie ale ja szybko zagadal i potem to juz z nim w gatke ruszyla i na koniec wytlumaczyla ("my siom koledzy tak ?" hehe usmialismy sie przy tym nie ziemsko, oczywiscie bez streszczenia dnia sie nie obylo, i tak podekscytowana chwalila sie babci i pokechalysmy po W do pracy i padla nam w drodze do domu, to mamy spokoj do rana :-))

Dzisiaj ostatnie zakupy urodzinowe dokonane, jutro lekarz, piatek przygotowania na uczelnie i wielkie sprzatanie a w sobote do 20 uczelnia a potem przygotowania urodzinowe

Aniez haha morela jasne hehe moja lazi i mowi "holender jaśny", a dzisiejszy swiezutki hit "babcia boj sie Boga"

EDIT: bo swiezutki a nie swierzutki !!!

Ostatnia edycja:
Witam po lekarzu okazuje się że mam wirusa którego nie można żadnym antybiotykiem wyleczyć jedynie płukanie gardła wodą utlenioną i gripex max ehhh ale nieszczęścia chodzą parami K właśnie jest na pogotowiu zakładają mu gips bo skręcił staw skokowy:sorry2: normalnie zapowiada się cudny długi weekend :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

isabela - nowy Antosiowy tekst lepszy od moreli:-D

mamusia - no to będziesz miała w domu szpital, bo jak facetowi coś dolega to gorzej niż z dzieckiem:no: Zdrówka życzę i pamiętaj, że limit chorób i wypadków macie już wyczerpany!

Lenka nam nie spała całe popołudnie, mimo że ja na 1,5h padłam. Zasnęła obok mnie przed chwilą, więc ją już bez kąpieli przełożyliśmy do jej łóżeczka i niech śpi do rana;-)

Odebrane dziś wyniki jak na moje oko są ok, hemoglobina mi pięknie do góry podskoczyła do 12,4 więc się cieszę, bo ostatnio miałam malutko - tylko 8,9 mimo łykania ascoferu, więc przestałam słuchać gin. i wellness pack dla kobiet z Oriflame sobie kupiłam i codziennie łykam. No i są efekty:-)

Moja siostra znów się kiepsko czuje, więc mama na noc nie przyjedzie, dopiero jutro w południe. Muszę zatem nadal nogi zaciskać i nie rodzić;-)

Nie wiem o czym piszecie dokladnie. Moja na noc uzywa pieluchomajtki babydream, czy jakos tam - dostepne w rossmanie. I to jest strzal w 10. Jej zdaniem to sa majtki (pieluch juz nie toleruje), wiec sie nie buntuje. Dzis kolejna noc za nami z suchymi majtuchopamkami. Problem z kupalem nie zostal wyeliminowany :wściekła/y:
Tez jestem spiaca.

Te z pampka tak nie przeciekają jak te rosmanowskie . Mi tam pieluchy nie przeszkadzają Olce też nie zresztą mam jeszcze 1.5 paczki pampków . Olka się wyszkoliła na leżaco rano ściąga spodnie od piżamy , potem odkleja rzepy od pieluchy i leci na nocnik . Przynajmniej mnie nie budzi :-D ale czasem w nocy jeszcze nasika .

mamusia współczuję Tobia i męzowi , rzeczywiście nie za fajnie .

Aniez Anna - czy przy przerośniętym migdale może być niedosłuch ? Pytam bo koleżanka u laryngologa była i synek jej ma 35% niedosłuchu na oba uszy .

Aniam jasne, ze moze. U mas byl spory ubytek sluchu i byla to glowna przyczyna ciecia, obok imfekcji, ale sluch byl priorytetem. Jesli laryngolog uwaza ze migdal jest operacyjny, zas dziecko ma pow. 4 lat niech przemysla zabieg. Mi psycholog bardzo doradzala, bo niedosluch ma duze przelozenie na rozwoj dziecka na wielu plaszczyznach.

Gosienka, Elvie, Monia, Anna oj i wszystkie chetne ;) urlop mam klepniety, wiec mozemy negocjowac termin :P
Tylko to juz chyba na odpowiednim watku :)))

Mam dola, bo mialam kiepski dzien wiec ides "lizac rany" :)

witam się dzisiaj dopiero z wieczorka.
Na wizycie dostaliśmy listę badań do wykonania, trzeba wykluczyć bakterie jakąś tam, glistę (chociaż to raczej nie to, bo miał robione badania w zeszłym roku w listopadzie, więc raczej już wtedy by wyszło) i jeszcze jedno na sprawdzające czy z trzustką wsio ok. Lekarka nas uspokoiła, że najważniejsze, że teraz już się uspokoiło i że sami mówimy, że Młody nabrała na wadze. Igor waży 19,6 i ma 117 cm. Szczuplak jest i tyle. Uspokoiła mnie trochę ta wizyta.
Jutro mamy spotkanie w poradni, zobaczymy co tym razem powiedzą.
Kuba o poranku przed lustrem:
- No nie moge zalozyc tej bluzy... no MORELA jasna! :-D
świetne:-)

Gosieńko przykro mi, że wyjście Wam się nie udało.
Mamusia zdrówka, nieszczęścia jak widać chodzą parami
Aniam szczerze mówiąc nie wiem. U nas był problem ze słuchem, ale Młody na uszy chorował wielokrotnie.
Isabela ale Tośka ma teksty:-)
Elvie zdrówka dla siostry. Oczywiście cały dzień strasznie mnie korciło co by zajrzeć czy już się rozpakowałaś.
uciekam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry