Witam,
dziewczynki jeszcze śpią, a ja już nie... wczoraj moje pierwsze zebranie w przedszkolu, bo wcześniej chodził A. i dziwnie siedzieć po drugiej stronie, ale bardzo sympatycznie... okazuje się, że przedszkole będzie czynne w sierpniu, a ja nie wiadomo czy nie będę też pracować... dziewczyny po mojej nieobecności takie stęsknione, jakby mnie nie widziały cały dzień
wczoraj próbowałam nie dać butli przed spaniem, tylko mleczka ciepłego sie napiły i poszły spać... a o 2 nie miałam wyjścia
Kici, mam nadzieje, że impreza udana
Annaoj, a to dlatego szukałaś przebrania tych zwierząt

ciekawe jak po wizycie?
Katik, garść rad dostałaś, z których i ja skorzystam... powodzenia
Aniez, najważniejsze, że masz takie nastawienie... szybko młody dojdzie do celu
Agnieszka, może i J. zaskoczy przy M.

trzymam kciuki... i to się nazywa babcia???!!!
Gosienka, zdrówka... no, oby antybiotyk zadziałał... pamiętaj o czymś osłonowym, bo ja ostatnio zapomniałam przez pierwsze 2 dni i zaczęły mi się robić pleśniawki przy ustach...
Kamisia, świetnie, że impreza udana... ja w tym roku poprosiłam, żeby nie kupować żadnych zabawek i ich dziewczynki nie dostały... a i tak były zadowolone z prezentów: ciastolina, płyta z ulubionymi piosenkami, ubranka, itp.
to w końcu Antek zaczyna swoja edukację w przedszkolu... dzisiaj pierwszy dzień... powodzenia
Elvie, dobrze, że z siostrą już lepiej... i jak dzisiaj się miewacie?
Zielona, no to widać że trafiłaś na popularnego lekarza... niestety z tymi zapisami to tak trzeba czekać, a czasami i dłużej

skorzystam z Twojej rady i spróbuję z tymi pieluchomajtkami... może Kostka sama wkrótce załapie kupsztala???
Isabela, rzeczywiście zalatany tydzień przed Tobą
Marta, mam nadzieję, że stymulacja sensoryczna wkrótce rozpoczniecie... ja muszę poszukać, bo kiedyś miałam, a już nie używam... no, chyba, że popsute... dam Ci znać
Mamusia, mam nadzieje, że szybko znajdziecie dostawcę mleka;-) no i zdrówka dla Ciebie