reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
witam
jestem mega chora jakieś cholerne przeziębienie mnie dopadło połączone z alergią cały dzień dzisiaj przespałam mam zwolnienie do końca tyg. oby szybko mi przeszło to g.ó.w.n.o :baffled:
Wczoraj byliśmy z Natalką u alergologa i z testów pokarmowych nic nie wyszło z czego bardzo się cieszę :-) pytałam dr czy mogę już jej podawać mleko no i mogę ale tylko takie ze znanego źródła prosto od krowy delikatnie rozcieńczane z wodą na początek w postaci zupki mlecznej.
A i pani dr pytała czy jesteśmy pod opieką kardiologa (oczywiście jesteśmy) bo wysłuchała szmerki na serduszku u Natalki
No i ta moja mała rozbójnica zepsuła laptop a konkretnie wyświetlacz pękł po tym jak Natalka zamknęła go a w środku była wtyczka od ładowarki ehhh

maonka jak tam twoje palce? mam nadzieję że nic poważnego z nimi się nie dzieje

elvie zdrówka dla siostry !

gosieńko łączę się w bólu i chorobie oby szybko ci przeszło !!! gdybym tylko miała fundusze to chętnie potowarzyszyłabym ci w tym SPA;-)

isabela spokojnej nocy oby burza tym razem wam nie dokuczyła

Witam...spać! M. Zarządził początek dnia o 6 a wieczorem coś mi strasznie płakał...
Aniam patrzyłam na te pampki i z tego co się zorientowałam to one są bardzo mało chłonne (bo maja za zadanie to żeby dziecko czuło ze ma mokro i wymusić wstawanie co przy jego śnie jest niewykonalne) no i ta cena! :no:
pozostaniemy jednak przy pampkach bo zużywa max. 1 na noc-dwie noce a jemu bardziej chodzi o sam fakt tego ze siak w nocy jak śpi a nie o same pampki. Najchętniej pozbyłby się ich.

Ide bo M. marudzi. Do potem

Nie wiem o czym piszecie dokladnie. Moja na noc uzywa pieluchomajtki babydream, czy jakos tam - dostepne w rossmanie. I to jest strzal w 10. Jej zdaniem to sa majtki (pieluch juz nie toleruje), wiec sie nie buntuje. Dzis kolejna noc za nami z suchymi majtuchopamkami. Problem z kupalem nie zostal wyeliminowany :wściekła/y:
Tez jestem spiaca.

Witam,
dziewczynki jeszcze śpią, a ja już nie... wczoraj moje pierwsze zebranie w przedszkolu, bo wcześniej chodził A. i dziwnie siedzieć po drugiej stronie, ale bardzo sympatycznie... okazuje się, że przedszkole będzie czynne w sierpniu, a ja nie wiadomo czy nie będę też pracować... dziewczyny po mojej nieobecności takie stęsknione, jakby mnie nie widziały cały dzień
wczoraj próbowałam nie dać butli przed spaniem, tylko mleczka ciepłego sie napiły i poszły spać... a o 2 nie miałam wyjścia:sorry2:

Kici, mam nadzieje, że impreza udana:tak:
Annaoj, a to dlatego szukałaś przebrania tych zwierząt:biggrin2: ciekawe jak po wizycie?
Katik, garść rad dostałaś, z których i ja skorzystam... powodzenia:biggrin2:
Aniez, najważniejsze, że masz takie nastawienie... szybko młody dojdzie do celu:tak:
Agnieszka, może i J. zaskoczy przy M.:confused: trzymam kciuki... i to się nazywa babcia???!!!
Gosienka, zdrówka... no, oby antybiotyk zadziałał... pamiętaj o czymś osłonowym, bo ja ostatnio zapomniałam przez pierwsze 2 dni i zaczęły mi się robić pleśniawki przy ustach...
Kamisia, świetnie, że impreza udana... ja w tym roku poprosiłam, żeby nie kupować żadnych zabawek i ich dziewczynki nie dostały... a i tak były zadowolone z prezentów: ciastolina, płyta z ulubionymi piosenkami, ubranka, itp.
to w końcu Antek zaczyna swoja edukację w przedszkolu... dzisiaj pierwszy dzień... powodzenia
Elvie, dobrze, że z siostrą już lepiej... i jak dzisiaj się miewacie?
Zielona, no to widać że trafiłaś na popularnego lekarza... niestety z tymi zapisami to tak trzeba czekać, a czasami i dłużej:no:
skorzystam z Twojej rady i spróbuję z tymi pieluchomajtkami... może Kostka sama wkrótce załapie kupsztala???
Isabela, rzeczywiście zalatany tydzień przed Tobą
Marta, mam nadzieję, że stymulacja sensoryczna wkrótce rozpoczniecie... ja muszę poszukać, bo kiedyś miałam, a już nie używam... no, chyba, że popsute... dam Ci znać:tak:
Mamusia, mam nadzieje, że szybko znajdziecie dostawcę mleka;-) no i zdrówka dla Ciebie:tak:

Zielona, no to widać że trafiłaś na popularnego lekarza... niestety z tymi zapisami to tak trzeba czekać, a czasami i dłużej:no:
skorzystam z Twojej rady i spróbuję z tymi pieluchomajtkami... może Kostka sama wkrótce załapie kupsztala???

Beti, mam nadzieje, ze te pieluchomajtki u Was tez zdadza egzamin.
Ta Kostki niechec do zalatwiania grubszej sprawy dziwi mnie, bo podczas kilku poprzednich podejsc do nocnika, mala nie miala zadnych problemow, Teraz cos sie jej zblokowalo i nie wiem dlaczego. Szkoda mi baka mojego bardzo. Wczoraj zasnela kolo 19ej, po 30 minutach obudzila sie z placzem. Wzielam ja na rece. Mala zaczela plakac jeszcze glosniej, spinac sie, az w koncu zrobila kupala. Znow zasnela w trakcie przebierania jej... :-(

reklama
Witam,
u mnie dzisiaj nocka średnia. Lenka pięknie przespała, ale M. dopadła alergia- kicha i smarka, co chwilę mnie budził.
Teraz Lenolinka butlę dostała, pije i ogląda baję, M. chrapie a ja się biorę za spaghetti,bo chcę małej do klubu zapakować. Panie mówią, że o 13:00 jest obiad i Lenka z dziećmi przy stole pięknie je:-) W niedzielę Lenkowa impreza urodzinowa w domu a w poniedziałek powtórka w Pajdokracji, więc dzisiaj na zakupy jedziemy - dostaliśmy ostatnio jakiś kupon do reala -10% na całe zakupy, ale ważny tylko dziś.

marta - licytuj na Allegro, trzymam kciuki!
Zielona - też muszę się wybrać po takie pieluchomajty.
mamusia - zdrowiej szybko kobieto i wypocznij sobie na wolnym. Super, że testy wyszły ok i Natalcia mleczko może:-)
beti - ja w butli nic złego nie widzę, sama bardzo długo się o nią upominałam, chyba do podstawówki - pamiętam, że z butelki po piwie piłam takiej brązowej a na nią taki gumowy smok zaciągnięty;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry