reklama

Kwietniówki 2010!!!

Hejka
Co taka mała produkcja dzisiaj ;-)
Autko teoretycznie wybrane, jeszcze jutro jazda próbna:-) Pochwalę się oczywiście ale na innym wątku ;-) i jak fotki zrobię, autko 7 osobowe tak w razie gdyby nam się coś jeszcze zamarzyło ;-):-D

Anna jak jak zwykle winko pije więc i twoje zdrówko:tak:

Sonia ty nic nie mów bo ja też jak oglądam fotki Maciusia to tak mi się chce takiego berbecia:tak: a jak już będę mogła go wziąć na ręce i poczuję zapach niemowlaka to dopiero zacznę sobie wkręcać do głowy:-D
Sonia nam też autko wystarcza tylko problem jest taki że małż potrzebuje go w pracy a że pracuje 24 godziny na dobe to trudno mi jest gdzieś wyjechać a wszystkich znajomych mamy daleko.

Maonka super ze masz takiego fajnego lekarza, zawsze będziesz spokojniejsza:tak:

gosia ja bym się trzymała tego że to jednak skok rozwojowy i Mati mała gaduła w końcu da mamusi trochę odpocząć:tak:

Elvie biedny Maciuś mam nadzieję że kolki szybko odpuszczą.
Kiecki przymierzone, wszystkie fajne ale najbardziej podoba mi się ta którą miała Salamandra i jedna z Weromody też jest śliczna .Bardzo dziękuję :-)

Isabela znam taki typ ludzi :no: Najważniejsze że teraz macie porządek na podwórku i satysfakcję że jednak można:tak:

Salamandra wiadomo ze na początku trzeba dołożyć ale najważniejsze żeby ludzie przychodzili i jedzenie smakowało to na pewno interes się rozkręci:tak:

Kamisia u nas akcja że moje zabawki w piaskownicy są tylko moje też jest :tak: Trzymam kciuki za odpieluchowanie :tak: Antoś zrób mamie niespodziankę :-)

Aniez jak twój małż taki chętny do remontów to podeślij mi go na dwie godzinki coby mi tapetę przykleił co, plisssss :tak:

Miłego wieczorku idę znowu prasować :baffled:

reklama
gosieńko ja wlaśnie w tym sensie pisałam, że wystarcza bo M w tygodniu nie ma a weekendy to juz w piątkę śmigamy.
Ostatnio M sie smiał że jak coś to trzeba działać w najblizszym czasie żeby zachować trzyletnią róznicę:-D

Padam na twarz...jakbym sobie wykrakala z tym pisaniem o "trudnych dniach" rodzica :-( jak tylko odebralam Kubulka z przedszkola to byl FOCH, ktory zrobil sie MECHA FOCHEM zanim doszlismy do domu... no i byla awantura :zawstydzona/y: Potem sie przepraszalismy... jak ja nie lubie takich dni. Ale potem bylo cudownie, jakby mi ktos dziecko podmienil... Najgorsze jest to, ze synek ma charakterek po mamuni i jak juz sie nakreci, to leci lawinowo.

Elvie- wspolczuje kolek. U nas dieta nie zmieniala nic, ale obserwuj.
Gosienko- widze, ze autko dla rodziny rozwojowe :-) to teraz bedziesz mogla do nas na kawusie przyjezdzac :)

Przymierzylismy dzisiaj B. do nosidla ergonomicznego i okazalo sie, ze bez problemu dal sie wsadzic i bardzo mu sie podobalo. Na kolejny wypad w gory je wypozyczymy, to moze uda nam sie wejsc gdzies wyzej... w sumie to ja nie lubie, ale Kuba bardzo chce, to matka z poswieceniem zabezpieczy tyly :-p

Uff.. miałam najgorszy dzień odkąd się Maciek urodził. Płaczu opanować nie mogłam, do tego Lenka nie zasnęła po klubie i dokuczała, masakra. Teraz dzieciaki lulają a ja wykąpana, pranie się pierze więc siadam do robienia wysyłki i ogarnięcia poczty.

maonka - super, że lekarz profesjonalista. Dbaj o siebie i Fasolkę!
gosienko - z veromody to nawet nie wiem która, ale cieszę się, że coś wybrałaś:-) U mnie i tak by teraz w szafie przeleżały, więc korzystaj i polecam się na przyszłość;-) Mnie się najbardziej ta jasna z metką podoba, ale jeszcze nie noszona bo się teraz w cycach nie mieszczę:zawstydzona/y::-( Ciekawa jestem autka, miałaś małe kupić a tu o 7-osobowym czytam:szok::-D

annaoj kce - moja doba też 24h ma, wszystko kwestia organizacji;-)

gosienka, sonia - podziwiam, mnie się już więcej dzieci nie chce mimo całej ich cudowności;-)

Właśnie sobie przypomniałam, że miałam Was o antykoncepcję pytać. Myślę o spirali. Czy zakładanie tego boli? Niech się chwali ta, która ma lub miała;-)

Witam się zza kołderki.

Zimno mi, chyba Maja mi sprzedała choróbsko,ale jak szybko wyzdrowieje to moge je przejąć, dam radę niech jej ten paskudny kaszel odpuści.

Kamisia fajnie,że czasami zaglądasz, fajnie się czyta te Twoje elaboraty :)

Isabela zdrówka, oby ból szybko przeszedł.

Aniez oj dwa takie same charakterki to albo się kochają albo działają sobie na nerwy,ale co zrobić.

Gosieńko to szybko autko wybrałaś, pochwal się nową furą jak dostaniesz kluczyki :)

Elvie co do anty, to ja ze spirali jestem do tej pory bardzo zadowolona. Przy zakładaniu z tego co pamiętam to prawie nie bolało więc się nie bój.
Wspólczuję kolek Maciusia, oby udało się znaleźć coś co mu pomoże.

Pozostałe dziewczyny pozdrawiam bo chciałam odpisać,ale T mi pstryka po klawiaturze i eksmisją z sypialni grozi;-);-)
więc zmykam :)))

Do jutra!

Jestem... Nie mam szans nadrobić bo padnięta jestem masakrycznie.
Wizyta u gin ok. Mam zbadać testosteron. Ale musze najpierw poczekać aż będzie nowy gin bo ten odchodzi z tej firmy...
ehhhh ide kawe sobie zrobic i jakieś śniadanie bo zasypiam...

miłego dnia

Dzieńdoberek :-)

Chłopaków do szkoły wyprawiłam i jeszcze do Helenki do wyrka wskoczyłam i tak pospałyśmy do 9 :tak:
Za chwilę idziemy na stragan po warzywa i zmykamy na wieś bo pogoda super :-)

Wronka jak tam Borysek znosi noszenie plastrów ? i jak rehabilitacja lepiej ją znosi ?

Agnieszka o hormonach tarczycy nic ci gin nie mówił?

Kittek zdrówka kochana, a T się nie dziwię chciał cię małż rozgrzać a ty na forum siedzisz :-p:-D

Elvie ta sukienka z Veromody to taka atłasowa z rękawkiem i do łydki sięga w odcieniach brązu :tak:
Auto jak dla nas to nie może być całkiem małe ;-)

Aniez ha ha Emilo też ma charakter po mnie więc albo się kochamy albo :wściekła/y:

Miłego dnia kobietki.

Auto jak dla nas to nie może być całkiem małe
wink2.gif

no przeciez autobusu nie kupujecie hahaha.
kiedys mialam toyote previe - tez na siedem osob - a jezdzilam tylko ja i moj owczesny partner, no i pies...

wkurwiona jestem od rana. jest kilka rzeczy, ktorych nie znosze> galopujacej glupoty (bo zwykla glupote zazwyczaj ignoruje), braku szacunku w stosunku do innych i rasizmu. Generalnie rasizm wynika z braku szacunku i z glupoty...

reklama
gosieńko no właśnie nic nie mówił. Kazał na razie określić testosteron. Stwierdził że jest on odpowiedzialny i za okres i za kłopocy ze skórą (czyli łupież a także suchość skóry i cery oraz występowanie trądziku). Jeśli testosteron bedzie ok to będę dalej drążyć temat...

nic mi sie nie chce... normalnie masakra...a roboty mam że :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry