gosienkag76
Fanka BB :)
Hejka
Co taka mała produkcja dzisiaj ;-)
Autko teoretycznie wybrane, jeszcze jutro jazda próbna:-) Pochwalę się oczywiście ale na innym wątku ;-) i jak fotki zrobię, autko 7 osobowe tak w razie gdyby nam się coś jeszcze zamarzyło ;-)
Anna jak jak zwykle winko pije więc i twoje zdrówko
Sonia ty nic nie mów bo ja też jak oglądam fotki Maciusia to tak mi się chce takiego berbecia
a jak już będę mogła go wziąć na ręce i poczuję zapach niemowlaka to dopiero zacznę sobie wkręcać do głowy
Sonia nam też autko wystarcza tylko problem jest taki że małż potrzebuje go w pracy a że pracuje 24 godziny na dobe to trudno mi jest gdzieś wyjechać a wszystkich znajomych mamy daleko.
Maonka super ze masz takiego fajnego lekarza, zawsze będziesz spokojniejsza
gosia ja bym się trzymała tego że to jednak skok rozwojowy i Mati mała gaduła w końcu da mamusi trochę odpocząć
Elvie biedny Maciuś mam nadzieję że kolki szybko odpuszczą.
Kiecki przymierzone, wszystkie fajne ale najbardziej podoba mi się ta którą miała Salamandra i jedna z Weromody też jest śliczna .Bardzo dziękuję :-)
Isabela znam taki typ ludzi
Najważniejsze że teraz macie porządek na podwórku i satysfakcję że jednak można
Salamandra wiadomo ze na początku trzeba dołożyć ale najważniejsze żeby ludzie przychodzili i jedzenie smakowało to na pewno interes się rozkręci
Kamisia u nas akcja że moje zabawki w piaskownicy są tylko moje też jest
Trzymam kciuki za odpieluchowanie
Antoś zrób mamie niespodziankę :-)
Aniez jak twój małż taki chętny do remontów to podeślij mi go na dwie godzinki coby mi tapetę przykleił co, plisssss
Miłego wieczorku idę znowu prasować
Co taka mała produkcja dzisiaj ;-)
Autko teoretycznie wybrane, jeszcze jutro jazda próbna:-) Pochwalę się oczywiście ale na innym wątku ;-) i jak fotki zrobię, autko 7 osobowe tak w razie gdyby nam się coś jeszcze zamarzyło ;-)

Anna jak jak zwykle winko pije więc i twoje zdrówko

Sonia ty nic nie mów bo ja też jak oglądam fotki Maciusia to tak mi się chce takiego berbecia
a jak już będę mogła go wziąć na ręce i poczuję zapach niemowlaka to dopiero zacznę sobie wkręcać do głowy
Sonia nam też autko wystarcza tylko problem jest taki że małż potrzebuje go w pracy a że pracuje 24 godziny na dobe to trudno mi jest gdzieś wyjechać a wszystkich znajomych mamy daleko.
Maonka super ze masz takiego fajnego lekarza, zawsze będziesz spokojniejsza

gosia ja bym się trzymała tego że to jednak skok rozwojowy i Mati mała gaduła w końcu da mamusi trochę odpocząć

Elvie biedny Maciuś mam nadzieję że kolki szybko odpuszczą.
Kiecki przymierzone, wszystkie fajne ale najbardziej podoba mi się ta którą miała Salamandra i jedna z Weromody też jest śliczna .Bardzo dziękuję :-)
Isabela znam taki typ ludzi
Najważniejsze że teraz macie porządek na podwórku i satysfakcję że jednak można
Salamandra wiadomo ze na początku trzeba dołożyć ale najważniejsze żeby ludzie przychodzili i jedzenie smakowało to na pewno interes się rozkręci

Kamisia u nas akcja że moje zabawki w piaskownicy są tylko moje też jest
Trzymam kciuki za odpieluchowanie
Antoś zrób mamie niespodziankę :-)Aniez jak twój małż taki chętny do remontów to podeślij mi go na dwie godzinki coby mi tapetę przykleił co, plisssss

Miłego wieczorku idę znowu prasować

Potem sie przepraszalismy... jak ja nie lubie takich dni. Ale potem bylo cudownie, jakby mi ktos dziecko podmienil... Najgorsze jest to, ze synek ma charakterek po mamuni i jak juz sie nakreci, to leci lawinowo.