aniez
Fanka BB :)
Wronka- gratki dla Werci :-) najwazniejsze, ze dziewczyna lubi plywac
Musze pomyslec o basenie dla Kubuli, ale to juz od tzw. nowego roku szkolnego
tylko od razu mam cykora kto bedzie z nim jezdzil...
Elvie- my z Gosienka i Wronka przerobilysmy kolki/ placze/ nawdrazliwosc itd. przy pierwszym dziecku... na szczescie drugie mialy litosc nad rodzicami. tez reagowalam jak Wronka, jak tylko B. zaczynal plakac, to balam sie, ze cyrk sie zaczal. U nas smoczek zalatwil temat
osobiscie uwazam, ze jak dziecko dobrze ssie, nie ma nic zlego w smoku. No i ja nie spotkalam jeszcze dziecka, ktore by smoka tak samo z siebie kochalo miloscia wielka ;-) U nas R. na poczatku byl od smoczkowania, bo ode mnie zadne z moich zukow nie wzielo dydusia. Bartoszek zostal zasmoczkowany chyba jakis tydzien po powrocie zre szpitala, jak sie cyca za bardzo domagal 
Kittek- zdrowka dla Majeczki i dla Ciebie.
Filonka- no to &&&&&&&&&&&&&&
Zielona- tez nienawidze polaczenia tych 3 cech... wrrrrrrrrrrrr.... ale nie denerwuj sie babo, na pacanow, ograniczonych do tego intelektualnie szkoda zdrowia.
Gosienka- no ja nie wiem, jak to bedzie z tym moim starym i remontem, bo licho wie kiedy zacznie
A ja sie w nocy strulam makrela i do 4:00 nie spalam, zas o 50:50 trzeba bylo wstac
dopiero teraz czuje, ze odzywam
Jeszcze chwileczka i iede po zuczki, mam nadzieje, ze dotrwam do 19:30 ;-) bom strasznie niewyspana... chociaz zauwazylam, ze obaj sa jak zegareczki, jak R. nie ma... a moze to ja mam inne podejscie... niewazne co to powoduje, wazne ze w chacie jest spokoj 
Pogoda nawet-nawet wiec moze wezme ich na spacer, bo n apowietrzu latwiej mi bedzie nie zasnac
Elvie- my z Gosienka i Wronka przerobilysmy kolki/ placze/ nawdrazliwosc itd. przy pierwszym dziecku... na szczescie drugie mialy litosc nad rodzicami. tez reagowalam jak Wronka, jak tylko B. zaczynal plakac, to balam sie, ze cyrk sie zaczal. U nas smoczek zalatwil temat

Kittek- zdrowka dla Majeczki i dla Ciebie.
Filonka- no to &&&&&&&&&&&&&&
Zielona- tez nienawidze polaczenia tych 3 cech... wrrrrrrrrrrrr.... ale nie denerwuj sie babo, na pacanow, ograniczonych do tego intelektualnie szkoda zdrowia.
Gosienka- no ja nie wiem, jak to bedzie z tym moim starym i remontem, bo licho wie kiedy zacznie

A ja sie w nocy strulam makrela i do 4:00 nie spalam, zas o 50:50 trzeba bylo wstac
dopiero teraz czuje, ze odzywam Pogoda nawet-nawet wiec moze wezme ich na spacer, bo n apowietrzu latwiej mi bedzie nie zasnac

przejechałam się nim dzisiaj i facet stwierdził że jak ja tak będę jeździć to zużycie paliwa na pewno zmaleje
mnie się tam nigdzie nie spieszy ;-) Oczywiście małżon już się zapowiedział że jak na spływ kajakowy z Emilem pojedzie to sobie pożyczy bo Nawara jednak pali jak smok a to ekonomiczniejsze
nie wiem czy tato działa na nich jak płachta na byka