mamusia87
szczęśliwa mama
Hejka dziewuszki
jestem w półprzytomna po wyrwaniu zęba jadę na tab przeciwbólowych bo nie da się znieść tego bólu ehhh
byłam dzisiaj z Natalką w przychodni rehabilitacyjnej (czekałam na tą wizytę 1,5 miesiąca) i pani doktor po obejrzeniu N uznała że konieczna jest rehabilitacja i masaż stóp (10 spotkań na początek) powiedziała nam że skrzywienie nóżek, wystający brzuszek i żebra to wina niedoboru witaminy D w pierwszym roku życia wrrrr no żesz do jasnej ciasnej przecież dawałam jej zalecaną dawkę wściekła jestem
bo gdybym tylko wiedziałą to zwiększyłabym jej dawkę :-(
do tego @ mi się spóźnia powinnam mieć już 23 maja a do dzisiaj ni widu ni słychu zaczynam się bać
Nata dołączam do klubu pracę dyplomową napisałam wysłałam i czekam na odpowiedź od promotora
Filonka w takim razie jak znajdziesz chwilkę to zapraszam
Majeczko zdrówka perełeczko aż łezka mi się zakręciła w oku jak sobie przypomniałam co przeszłyśmy z Natalką jak dopadło ją zapalenie płuc
Elvie kolek nie zazdroszczę oby szybko minęły
gosieńko gratuluje nowego zakupu teraz przydał by się tak zwany LITKUP
jestem w półprzytomna po wyrwaniu zęba jadę na tab przeciwbólowych bo nie da się znieść tego bólu ehhh
byłam dzisiaj z Natalką w przychodni rehabilitacyjnej (czekałam na tą wizytę 1,5 miesiąca) i pani doktor po obejrzeniu N uznała że konieczna jest rehabilitacja i masaż stóp (10 spotkań na początek) powiedziała nam że skrzywienie nóżek, wystający brzuszek i żebra to wina niedoboru witaminy D w pierwszym roku życia wrrrr no żesz do jasnej ciasnej przecież dawałam jej zalecaną dawkę wściekła jestem

bo gdybym tylko wiedziałą to zwiększyłabym jej dawkę :-(do tego @ mi się spóźnia powinnam mieć już 23 maja a do dzisiaj ni widu ni słychu zaczynam się bać
Nata dołączam do klubu pracę dyplomową napisałam wysłałam i czekam na odpowiedź od promotora
Filonka w takim razie jak znajdziesz chwilkę to zapraszam
Majeczko zdrówka perełeczko aż łezka mi się zakręciła w oku jak sobie przypomniałam co przeszłyśmy z Natalką jak dopadło ją zapalenie płuc
Elvie kolek nie zazdroszczę oby szybko minęły
gosieńko gratuluje nowego zakupu teraz przydał by się tak zwany LITKUP

). Ja mam swoje autko już dawno ale to dlatego że mąż jeździ służbowym wszędzie
i że nikt tego wcześniej nie zauważył
Manna pieknie zjedli, jedynie jak zwykle probowali rozbroic lazienke podczas mycia zebow, ale im sie nie dziwie, bo tam jest tyyyyyyyyyleeeeeeeeee ciekawych rzeczy