witam laseczki!! kolejny dzien mija u mnie spokojnie, w pracy sie obijam, w domu minimalizuje sobie prace do wykonania i wiecej czasu spedzam z corka
skonczyl mi sie kwas foliowy z polski i wyslalam meza do apteki :-) zobaczymy co przyniesie
pozatym ominela mnie wczoraj na obiad watrobka ktora uwielbiam ale nie ruszylam ze wzgledu na witamine A, w zamian zjadlam kotleta z karkowki w panierce z platkow owsianych (moj ostatni wynalazek na zdrowa panierke)
zauwazylam nowe pekniete naczynka na nogach i chyba pojde do apteki poszukac czegos na czas ciazy zeby nie dostac zylakow
pozatym wszystko ok
odliczam dni do pierwszej wizyty
skonczyl mi sie kwas foliowy z polski i wyslalam meza do apteki :-) zobaczymy co przyniesiepozatym ominela mnie wczoraj na obiad watrobka ktora uwielbiam ale nie ruszylam ze wzgledu na witamine A, w zamian zjadlam kotleta z karkowki w panierce z platkow owsianych (moj ostatni wynalazek na zdrowa panierke)
zauwazylam nowe pekniete naczynka na nogach i chyba pojde do apteki poszukac czegos na czas ciazy zeby nie dostac zylakow

pozatym wszystko ok
odliczam dni do pierwszej wizyty