reklama

Kwietniówki 2010!!!

Brrrrr(y) dosłownie. U nas zimno niby tylko -3 a piździ przy tym jak w kieleckim na dworcu. Jak już mój A. założył czapkę i rękawiczki to możecie wiedzieć. A on gorący facet zawsze...;-)

J. wyekspediowałam już do przedszkola. M. jeszcze śpi... święto normalnie... @ dalej niet :no::wściekła/y::angry:

Ide sobie bo mam nieciekawy humor...

reklama
Witam w ten mglisty poranek , widok za oknem mam tak jakby ktoś mleko rozlał, zero widoczności

Sonia sąsiadki córka robiła dokładnie to samo co twoja Marysia :-D;-)
Aga niech ta @ w końcu przyjdzie to i humor wróci

Hej
dzisiaj mam kiepski humor, wstałam z bólem głowy
Moja królewna też ostatnio ma fazę na bajki, właśnie przed chwilą negocjowała śniadanie przed telewizorem a tak w ogóle to siedzi teraz w czapce i rękawiczkach:eek::-D
Spadam na kawkę

zielona zrobiłam i dalej negatywny ;-)
wiesz gdybym się czuła dobrze to może bym jeszcze coś podejżewała ale ja się czuję od ubiegłego poniedziałku jakbym lada dzień miała dostać okres...kręgosłup i podbrzusze co jakiś czas pobolewa, mam ewidentne NPM wszytko mnie wkurza. A najbardziej mnie wkurza ten brak konkretnego rozwoju ;-) niech już przyjdzie okres bo nie wierze żeby 2 testy się myliły w dotatku robione 4 dni i tydzień od przewidywanego okresu...

Jeszcze A. musi do Legnicy jechać dzisiaj bo napęd na maszynie padł... jak nie urok to ... przemarsz wojsk...

Heh, no jakby dwa nie wyszly, a powinny to bylaby to zlosliwosc rzeczy martwych. wspolczuje ci tego oczekiwania. raz mi sie tak zdarzylo pare lat temu. chyba ze 2 tyg. mi sie opoznil, a ja wredna i spieta bylam w tym czasie tak, ze szkoda gadac. jedno "dziwne" spojrzenie z czyjejkolwiek strony, a ja gotowa bylam mordowac za nie.

Witam.
Rano ubrałam dzieci jak na Sybir, a teraz piękna złota jesień wróciła :-)
Agnieszka- zawsze możesz zrobić betę :P może życzenia A. co do córeczki się spełnią :-p
a poważnie, jak nic się "nie ruszy" idź do gina, a nie kombinujesz.

Mam dzisiaj świetny plan- lenistwo. Pierwsze wolne popołudnie od dawna :-) dla mnie bomba... przez moment chciałam dzieciakom ciasteczka owsiane upiec, ale mąz mnie naprostował, że jeszcze zdążę się zmęczyć, za co jestem mu wdzięczna :-)

Hej.
Przymroziło nam dziś rano, a teraz już pięknie słońce świeci. Rano szybki skrobałam.
Mati ma kupione kozaki już z miesiąc, ale nie chce ubrać, bo one są na śnieg, nawet przymrozek go do ubrania nie zmusił, mój histeryk.
Aga nie masz w domu luteiny? jak to nie ciąża, to wystarczy kilka pod język i jest @. Chandry współczuję.
Uciekam na spacer, miłego dnia.

Gosia luteina powiadasz??
A to na receptę jest czy bez??
edit
doczytałam że na receptę więc doopa :-( a szkoda

Aniez już mam postanowienie że jak tylko się @ pojawi to się umawiam do gina (bo i tak na wizytę czekam 1-2 tygodnie). Niech mi porobi USG i badania krwi na poziom hormonów bo to nie jest normalne takie akcje. Zawsze miałam 28dniowy cykl. Normą były 2 max.3 dni opóźnienią ale nie aż tyle... i to nie pierwszy raz.

Ostatnia edycja:
reklama
Aga nie jestem pewna, ale chyba na receptę, bo zawsze po wizycie u gin. to brałam. Kosztuje grosze. Też miałam kilka razy takie akcje, luteina pomagała. Nie żebym się bawiła w dr, mówię tylko co mi zawsze pomagało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry