reklama

Kwietniówki 2010!!!

Anna - braki kasowe , na droższe wakacje w tym roku raczej nie pojedziemy :no:
Remont muszę pokoju w końcu zrobić :-D:-D
także jedziemy tam i pewnie jeszcze tydzień gdzieś , ale raczej to po Polskiej stronie będzie tym razem :-D
A umówić to się jakoś na zimę na te narty musimy :-D
Jak połamię nogi to już nigdzie nie pojadę ;-)
Dawajcie z nami . Bliżej jeszcze macie już my.

reklama
Witam

Jestem żyje :-)

Nawet nie było tak strasznie, ale co lekarz miał ze mnie ubawu to jego :-) Dostałam sterydy do nosa i za 3 tygodnie na kontrole. Okazalo sie ze to nie zatoki a przewlekly niezyt nosa podobno, ale potrafi dac w kosc.

Monia a myślisz że siebie nie rozbawiłam i pół domu i rodziny :-)

Agnieszka dobrze, że @ przylazła, ja następna w kolejce :-)

Aniam piękny ten kemping, ehh żeby mnie chociaż na taki było stać. Ale kiedys bedzie tylko musze zacząć zarabiać :-) ale to jeszcze troszke :-)

Annaoj dobrze, że Cie lekarka trochę uspokoiła będzie ok !

Basia super, ze z malym ok. Kurcze ja sobie tak mysle jak mowi aniez. Niektore dzieci takie sa i wyrosnie z tego. Toska jak wpadnie w histerie to koniec, dzisiaj dala popis jak moj wujo w odwiedziny przyjechal to...

No to skonczylam prezentacje na uczelnie na niedziele i mam wolne :-) Moge topic sie w wannie :-)

Dobranoc

Wakacje...eh...żeby mój małżonek mógł z takim wyprzedzeniem zaplanować urlop... Ale se ne da :'(

Bartek też czasem ubawi mnie do łez przekręcaniem wyrazów. Hit dzisiejszego dnia "Kopcia kupcia". Nie jest to specjalnie trudne, ale mnie śmieszy :D

Zaś K.przyszedl z przedszkola i mówi mi, że Wiktor (kolega z grupy) mu powiedział, ze ma z tylu stały ząb. Puscilam to mimo uszu, ale potem dla spokoju zagladnelam do paszczeki i co? Kolega Wiktor się zna i może kształcić sięe na dentystę, bo Kubula wyszła szóstka :szok: a matka się madrzyla ;-)

Gosienko no masz z tym bólem... Może jednak usuń problem operacyjie, bo ile można?

Ostatnia edycja:
bry :-)
Maonka ocicie i łacicie to jedno i to samo :-) w zależności od szybkości wymowy ;-) ale blisko byłaś :-D bo to ... SŁODYCZE :-D no ubaw miałam przedni :tak:

mąż wrócił o 4 rano :no: a teraz do pracy jedzie... masakra. Dobrze że jutro ma urlop

Aniez łał szybki ten twój kubula:szok:

Ella jak już będę po wizycie u logopedy to dam znać ale najpierw muszę jakiegoś znaleźć

Aniam niestety mnie na taki wyjazd nie stać w przyszłym roku wybieram się nad morze nasze Polskie i tylko na tydzień ale będzie zależało czy oboje z mężem będziemy mieć pracę u mojego wielka narazie nie wiadoma.

Agnieszka
w życiu bym nie zgadła

isabela zdrówka życzę

A mój mały co znowu kaszle. :wściekła/y:

Dzieńdoberek

Chatę ogarnęłam, obiad wstawiony, gadzina obrobiona więc czas na kawkę :-)
Małżon normalnie codziennie mnie zaskakuje, dospać nie może i rano prasuje:-D dzisiaj się zdziwił że góra prasowania nie ubywa no cóż codziennie wieczorem coś mu tam dorzucam ;-)

Agnieszka biedny ten twój małż ciągle w drodze, jutro sobie odpocznie bo ile można :no: Mam nadzieję że trafisz na normalnego gina :tak:

Aniez muszę podjąć jakąś decyzję ale potwornie się boję bo to jednak operacja i dość rozległa bo aż 3 dyski uciskają:no: Zobaczymy teraz małżon załatwia mi konsultację w szpitalu wojskowym we Wrocku.
Coś rzadko mamuśka do paszczy synka zaglądasz;-)

Isabela wiedziałam że dasz radę :-pZDrówka:tak:

Aniam fajna ta oferta, szkoda tylko że we wrześniu :-(chociaż zawsze można dzieci urlopować:tak:
Na narty zapraszam do nas, bliziutko mamy na fajny stok i tłumów nie ma:tak:

Monia wcale ci się nie dziwię że się boisz, ale trzeba próbować może to leczenie biologiczne pomoże, będę mocno trzymać kciuki no i dobrze że we Wrocku się uda .

Maonka u mnie basen w ogóle nie wchodzi w grę :-(

Anna super że spotkanko z Wronką udane :tak:

Miłego dnia :-)

Gosieńko- wiem, że to może być grubszy temat, ale i tak będziesz musiała coś z tym zrobić... kciuku za interwencje w 4wsk :-) w interesującym Cię zakresie mają dobrych specjalistów.

A Kubuli do paszczęki faktycznie rzadko zaglądam :P zęby myje sam, ubytków nie ma, jak dentystka go w sierpniu oglądała, to nic tam jeszcze nie było dodatkowego :-)

Basia- mi się wydaje, że chyba w normie mu ta 6 rośnie... on ma 5,5 lat... niedługo zaczną pewnie mleczaki wypadać... no jak jeden tymczasowo skończył ząbkować, to drugi zaczął... jak nie urok... ;-)

Aniez a Kubula w jakim wieku miał pierwsze ząbki? Bo J. miał 11 m-cy więc dość późno. No i 6tek nie widać u niego ;-)
Gosieńko no dokładnie ileż można... tyle że wczoraj to była niezaplanowana awaria napędu... mieli jeden z tych napędów wymieniać jeszcze w tym roku...no to się wziął i .... ;-)

Wyczyściłam piekarnik, umyłam podłogi, zupka już gotowa, pranie pozbierane tylko go wyprasować... mam powera ;-) a wszystko przez to że @ mnie nawiedziła :-D

Witam
Jestem chora, zaflukana, ledwo żywa a to wszystko za sprawą mojego małża, który mnie zaraził zapaleniem gardła :baffled::wściekła/y: sam nie chce prać antybiotyku i doprowadził się do takiego stanu , że wczoraj wymiotował krwią :angry: chciałam już go wieść na pogotowie ale uparciuch jeden się nie dał! wrrrr
Agnieszka ile radości może sprawić @ ;-);-):-D
Gosienko moj K chory więc kupka prasowania rośnie i rośnie ja nie dotykam żelazka więc z utęsknieniem czekam na wyzdrowienie. Oby udało się szybko załatwić konsultację &&&
Basia super że twoje obawy się nie potwierdził! :-)

reklama
mamusiu typowy chłop co więcej powiedzieć ZDRÓWKA życzę

gosieńko
mam nadzieję że w końcu ci pomogą bo ileż można cierpieć

Agnieszka
skoro masz takiego powera to zapraszam do mnie:-D

Aniez może i tak nie znam się na razie nie ten etap
p.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć