reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzień doberek!
Wpadłąm jak tyko siadłam do kompa żeby zdać Wam zdaje relację z mojego USG- miałam takie za free w ramach szkolenia dla lekarzy i generalnie ja jako JA jestem nie zadowolona jedynie z całkowicie błahej i z punktu widzenia diagnostyki zupełnie nieistotnego szczegółu- mianowicie ja praktycznie NIC nie widziałam. 5 lekarzy miała obrucony monitor do siebie i jak ja lerzałam na kozetce to oni wszystko dokładnie oceniali i oglądali a ja nie widziałam nic...równie dobrze mogłam być głową w innym pokoju :-( M stął sobie z lekarzmai więc widział dokładnie to co oni. Monitora dodatkowego dla pacjentki oczywiście nie było.:-( Tylko tj mówie to detal. Niestety M powiedział że nie będzie wydawał kupy kasy na "bilet do kina" (z bólem serca ale rozumiem) więc z połówkowego drugiego będzimey rezygnować. Szkoda mi o tyle, że to była ostatnia możliwośc prawdopodobnie w życiu na takie USG 3D i takie oglądanie przyszłego maleństwa...niemniej jak pomyślę co można za to kupić...:sorry2:
Niemniej dzidzia została gruntownie przebadana przez w sumie 4 laekarzy w tym na końcu przez tego całego speca-guru od tych kursów. Serducho sprawdzone z każdej możliwej strony a reszta też pomierzona tj trzeba. Absolutnie wszystko w normie. No i będzie druga DZIEWUCHA!!!:-D:biggrin2: Ja się ciesze bardzo, M...coż...zawsze marzył o synu a na trzecie się raczej nie zdecydujemy więc trochę mi go żal, ale coż- będziemy mieli drugą córusię:biggrin2:

Pozdrawiam Was cieplutko!

reklama
Ella gratulacje:-):-). 2 dziewusie super sprawa, wiem co mówię:tak:
W przyszłości tatuś raj będzie miał - 3 kobitki będą o niego dbać.
Każdy facet niby marzy o synu ale jak się córcie rodzą to głowę tracą niesamowicie

oj tam oj tam da radę...Ella, jakby szkolenia potrzebował, to daj mu namiary na mojego M :-)...przetrenowany w praktyce aż miło :-)

właśnie weszłam z podróży służbowej do domku, chętna do zalegnięcia przed tv i odpoczynku i co ? już wpadłam w wir pracy...zwierzęta chore - kulturalnie mówiąc mają jelitowkę - i masakra w domu...a M ?...no coż -nie zauważył, wrrrrrrrrrrrrrrr......

Agnieszka - drogo cholera w tym roku paskudnie :no:

Ella gratulacje ogromne . ja tam się cieszę że mam mix :-D:-D ale ważne żeby było zdrowe .

Piąteczek mamy , jutro Szymek nocuje u kolegi , ale będzie cisza w domu . żyć bez siebie nie mogą :-D

Hej,
witam w piątkowy wieczór.
Elluś moje gratulacje!! Jula będzie miała kompankę do zabawy. Chociaż moja koleżanka, równolegle ze mną w ciąży będąca, też miała urodzić drugą córę, o czym zapewniało ja kilku lekarzy, a we wrześniu przyszedł na świat Jaś.
Szczerze, jeżeli tak dobrze ci małą przebadali, to nie ma sensu wydawać kasy. Generalnie badania służą wykryciu ewentualnych wad płodu, już wiesz, że wszystko w porządeczku, więc jest ok.
monia, nie za wiele wymagasz? faceci:-)
aniam, dobrze masz z tym kolegą, chłopaki się wyszaleją i rodzice wypoczną!

tekst mojego M. przy kolacji: Mamusiu ty jedz, bo masz dwa dziecka, musisz mieć siłę:-D
Ma chłopak trochę racji, trzeba mieć trochę siły, żeby dwójeczkę obrobić!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry