reklama

Kwietniówki 2010!!!

Agnieszka wstałas skoro świt

u nas 6 grudnia Mikołaj zostawia prezenty w butach - oczywiscie jak są takie co się nie zmieszczą to obok, a w wigilię - mikolaj pod choinką - ale mozna je zobaczyc dopiero jak zabłyśnie pierwsza gwiazdka

reklama
Witam w mikołajkowym nastroju

To dzieciaki dziś mają radochę z prezentów.

Mój mąż w przebraniu świętego:

Załączniki

• Mikołaj.jpg
    Mikołaj.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 39
ho ho ho
44898_568977023128295_1992036174_n.jpg
U nas zawsze prezenty przynosi Mikołaj i w mikołajki zostawia je przy łóżku a w wigilię pod choinką
Maonka świetny ten wasz mikołaj jak prawdziwy:-) można go wynająć??

Mąż się postarała i strój jest 1 klasa. Do tego ma laskę z dzwoneczkiem, olbrzymi wór, chyba nawet bym się do niego zmieściła ;-)
Strój po naszych mikołajkach jedzie dalej, więc w tym roku nie ma szans.
Przyjmuję zapisy na przyszły rok ;-)

Dobra biorę się za przyziemne sprawy i włosy idę umyć.

witam
u nas wyjątkowo Mikołaj wczoraj, sąsiad od teściów się przebiera już 3 rok z rzędu. Brat B z rodziną leci dzisiaj w odwiedziny do siostry jego żony do Irlandii, więc wczoraj był. Dzieciaki zachwycone. Reszta prezentów zostanie podrzucona koło łóżka. No i jeszcze dzisiaj Igor pojechał z przedszkola na wycieczkę i tam też bedzie Mikołaj.
Na świeta to u mnie różnie, raz mówimy, że Gwiazdka przynosi prezenty, innym razem, że od Aniołka no i oczywiście niepostrzeżenie podrzucane są pod choinkę. Mnie w tym roku czekają dwie Wigile, czego nie znoszę, ale cóż zrobić. Teściowa chce żebyśmy przyszli, a ja nie wyobrażam sobie, że nie być też u mojej mamy.
Maonka ale to szubko zleciało:szok:
Aniam ja też dzieciakom podjadąm i wmaiwam sobie, że kradzione nie tuczy;-)
Gosieńka chłopaki sobie dobrze to obmyślili, u mnie jeszcze Igor wierzy, że to faktycznie św. Mikołaj, albo tak dobrze udaje:baffled:

uciekam, ale może uda mi się zajrzeć póxniej

Moi póki co wierzą w świętego Mikołaja, w Dzieciątko, i w Zajączka :tak: i niech tak zostanie na długo. Ja tam wierzyłam b. długo i jakoś nie żałuję że dowiedziałam się późno bo ok 13 lat?? Potem te święta straciły na tej magii...

maonka strój rewelacja :tak:
Nata nie miałam wyboru :-D J. chodzi na roraty a ja razem z nim :-D a u nas roraty na 6:45. Do tego dzisiaj J. wyjątkowo wstał o 5:45... a obudziło go to że ręką zahaczył o torbe z prezentami od mikołaja :-D

Dalej prowadzę kurację czosnkową. Znaczy chleb z masłem a na to świeżo wyciśnięty czosnek do tego co tam chce szynka, ser itp. po wczorajszej juz lepiej się czuję i lepiej wykrztuszam... więc trzeba kontynuować.
Ide umyć głowę bo już woła o to ...

Hej
Cały dzień boli mnie głowa, to chyba ciśnienie....
U nas mikołaj był taki ze słodkościami K małemu zrobił prezent tak skromny, a mały zjadł tylko kinderki i na reszte nie chcial patzreć nawet, bo on naprawde nie słdyczowy.
U nas tradycja w rodzinie głosi ze to na wigilię Sw Mikołaj przynosi prezenty zazwyczaj ukradkiem pod choinkę.
Mikołajek raczej nie obchodzimy, zreszto nawet dzis jak mu K wręczał prezent to on stwierdzoił ze Mikołaj przychodzi jak jest choinka a nie teraz.Nie rozumie dlaczeko 2 razy ma przyjść Mikołaj.

Cholera nie wiecie czy można odzyskac jakoś foldery i plik tymczasowe na kompie? bo kasując historie skasowałam i to a zapomniała ze miałam zgrany i z,montowany film Kacpra od narodzin az do 1 roku zycia. Szkoda mi tego bardzoo bo sie tyle namęczyłam i poszło!!!a miałam to zgrac na płyte .....

Łoooo. dziewczyny, nie piszcie tyle, bo nie nadazam z czytaniem ;-):-):-):-)

Filemonka, w teorii mozesz odzyskac niemal wszystko, w praktyce... no coz, zalezy czy ktos, kto sie tym zajmie to fachowiec, czy dupa z uszami...

Sluchajcie, kocham ta moja przychodnie, gdzie wycinam znamiona. 2 tygodnie minely od oddania materialu do badania histopatologicznego, a ja juz mam wyniki. Jutro jade zobaczyc jakie wiesci ma dla mnie doktorek :tak:

A poza tym nie rozumiem mezczyzn, ale to akurat nic nowego - okresowo wzmaga sie we mnie ich niezrozumienie.

reklama
Cholera nie wiecie czy można odzyskac jakoś foldery i plik tymczasowe na kompie? bo kasując historie skasowałam i to a zapomniała ze miałam zgrany i z,montowany film Kacpra od narodzin az do 1 roku zycia. Szkoda mi tego bardzoo bo sie tyle namęczyłam i poszło!!!a miałam to zgrac na płyte .....

Filonka a jak wykasowałaś?? dałaś tylko usuń? Bo jak tak to może to być w koszu :tak: a jak dałaś ctrl+delete to tylko fachowiec i to za niemałą kasę to odzyskać może...

młodzi dopiero padli...a wszytko przez mikołajki. Ciekawe jak J. jutro wstanie na roraty :no::confused::confused:

Żeście się rozpisały nieziemsko ;-)

Kochane a kto ich tam rozumie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry